MSI X570 MEG ace anakart braketi kaldırma

Merhaba arkadaşlar, MSI X570 MEG ace anakart kullanıyorum resimde turuncu renkteki MSI yazan braketi çıkarma imkanım var mı? Nasıl çıkarabilirim? Bu anakartı kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

Gördüğüm kadarı ile yonga seti üzerindeki ızgara blok yapısına bağlı, onu sökebilirsen olabilir. Ancak tavsiye etmem doğrusu fanı da ile beraberinde alabilir blok.

Fan ile blok ayrı YouTube'da baktım blok çıkınca fan sabit gözüküyor.

Bu iyi, eğer çirkin görüntü vs rahatsız etmezse çıkarabilirsin o bloğu. Garanti dışı kalır mı n'olur bilmem tabii, fan da sabit bir şekilde dengeli soğutabiliyorsa gerektiği yerlerde kullanabilirsin.

Bu iyi, eğer çirkin görüntü vs rahatsız etmezse çıkarabilirsin o bloğu. Garanti dışı kalır mı n'olur bilmem tabii, fan da sabit bir şekilde dengeli soğutabiliyorsa gerektiği yerlerde kullanabilirsin.

Anladım benim amacım ekran kartından dolayı aşağı sarkmış sarkmasını engellemek için Lian Li'nin destek braketi var kullanmak istemiştim.

@NeverGive Up

Anladım, doğrudan bir ekran kartı tutucu da alabilirsin; ASUS'un ROG serisi bir tutacağı vardı. Hoşuna gider belki fiyatı ne kadar bilmiyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…