Msi X570 sıvı soğutma hediyesi

Egebubaa

Kilopat
Merhabalar Amerika’dan X570 gaming edge wifi alacağım. Ancak anakartın sıvı soğutmasını Türkiye’de alabilir miyim merak ettim.@Cooler Master Türkiye

Son düzenleme:

Sorduğum soruyu anlamadınız herhalde?
Açıkçası siz biraz hediye mantığını anlamamışsınız sanırım. Kısaca özetliyorum. Hediyeyi veren @Cooler Master Türkiye değil MSİ kendi platformu üzerinden (ki bunun için anakartınızın seri numarası ile kayıt yapmanız gerekmekte. Hediye başvurusu için.) bu hediyeyi veriyor. Anakartınızın kayıdını siteye yaptığınız takdirde 7-14 günlük bir onay süreci sonrası size sıvı soğutucu hediyeniz MSİ tarafından MNG Kargo aracılığıyla belirttiğiniz adrese ulaştırılıyor. Yarın kendi sıvı soğutucu hediyemi alacağım. Sizi bu konu hakkında bilgilendiririm. Süreç konusunda aklınıza takılan bir soru olursa sorabilirsiniz. Zevkle cevaplarım. İyi akşamlar.

Benim sorduğum soru şu Amerika’dan alacağım için bir sıkıntı çıkarmıydı aslında ama anladığım kadarıyla alabiliyorum hediyeyi.

Benim sorduğum soru şu Amerika’dan alacağım için bir sıkıntı çıkarmıydı aslında ama anladığım kadarıyla alabiliyorum hediyeyi.
Rahatlıkla alabilirsiniz. Çünkü global bir kampanya. Açıkçası sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. (Mail kısmında biraz uzun sürüyor sadece. Mail attığınızda 2-3 gün içerisinde dönüyorlar.)

Başvurular en geç 18indeydi değil mi? 16sında geliyorda.

Bende ürünü hb den aldım ve kayıt yaptım fakat kaydınız tamamlandı değerlendirme aşamasında diyor ve iki hafta oldu. Birde kayıt yaparken invoice number diye doldurmamız gereken bir yer var. Tam olarak nedir bu ? Türkçe karşılığı fatura numarası fakat emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…