MSI X570A-PRO vs ASUS B450 Plus Gaming

black_raider

Hectopat
Herkese selam. 2 adet kasam var. Kullandığım kasamda R5 3600+RX580+ASUS B450 Plus Gaming anakart var. Yaklaşık 2 yıldır aktif kullanıyorum. Diğer kasamda R5 2600+RX560+MSI X570A-PRO anakart var bu kasayı da 6 ay kadar kullanmıştım. Sonra diğer kasayı toplayınca kullanmadım ve satmaya karar verdim. Sizlere sorum şu X570A-Pro'yu B450 ile değiştirerek kullanacağım kasaya takmalı mıyım, siz ne dersiniz? Bir de kasa olarak satmak mı daha mantıklı yoksa parça parça satmak mı daha avantajlı olur? Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
Not: Her iki kasa ve bileşenlerde kendi parçalarım ve OC, mining vb yapılmadan kullanıldı.

X570 A Pro ile değişitirip elden çıkarman daha mantıklı olur.
Teşekkürler hocam x570 PCIe 4.0 destekliyor 3 adet hemde. 2 m2 yuvası var. Hepsi avantaj ama soğutucuları biraz zayıf gibi geldi bana. Birde anakart üzerinde fanı varya o fanlar beni nedense korkutuyor ya ses yapar yada bozulurmuş gibi geliyor. Ondan biraz tereddüt etmiştim. Ama sanırım değiştireceğim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…