MSI X670E Carbon anakart ile 144Hz monitör kullanılır mı?

melandre

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
X670e Carbon Wi-Fi + RTX 4080'li sistemde 4K 144Hz MSI MAG 274upf monitör kullanmak istiyorum. Fakat şöyle bir sorum var:
MSI X670E Carbon anakartının özellikleri resmi sitesinde şu şekilde belirtilmiş:

1X DisplayPort Max resolution 4K 60Hz yazıyor. Yani DisplayPort ile yapacağım bağlantıda 4K 144Hz monitör ile 144Hz tazeleme hızı alamayacak mıyım?

Yazılanlara göre alamayacağınız söyleniyor hatta diğer girişlere baktığınızda bile hiç bir giriş ile 4K-144Hz alamıyorsunuz en fazla 120Hz desteği sunuyor.

Yazılanlara göre alamayacağınız söyleniyor hatta diğer girişlere baktığınızda bile hiç bir giriş ile 4K-144Hz alamıyorsunuz en fazla 120Hz desteği sunuyor.
bu değerler apu sistem içinmiş hocam. yani benim gibi harici gpu kullanacakları ilgilendirmiyormuş. alabileceğim çözünürlük ve frekansı doğrudan gpu ile alakalıymış. yani kısacası bu anakart ile 4k 144hz görüntü alınabiliyormuş.

Hocam benim anakartta x670e e gaming var ondada dpde 8k60hz hdmida 4kda 60hz diyor bende.anlamadim.benim monitörde 3440.1440 144hz

Evet hocam doğru şimdi ben de kontrol ettim. '' Onboard Graphics '' kısmını gözden kaçırmışız.

Hocam benim anakartta x670e e gaming var ondada dpde 8k60hz hdmida 4kda 60hz diyor bende.anlamadim.benim monitörde 3440.1440 144hz
bunlar apu sistemler içinmiş. sen display portun birini gpu ya diğerini monitöre takıyosun. yani anakarta hiç display port takmıyosun. o yüzden monitörün çözünürlük ve tazeleme hızı sadece gpu ve kullandığın display port ile alakalı.

benim anladığım bu en azından

Anladım hocam öteki türlü biraz saçma.olurdu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…