MSI X670E Carbon Wi-Fi anakart kullanan var mı?

RAM
Xpg lancer rgb 7200mhz ddr5 32gb
İşlemci
AMD ryzen 9 7900x
Merhaba kolay gelsin arkadaşlar. MSI MPG X670e Carbon Wi-Fi kullanan arkadaşlar hangi BIOS sürümünü kullanıyorsunuz? Bende bu anakartı aldım işlemci AMD Ryzen 9 7900X. Sistemi kurdum ama halen BIOS güncellemesi yapmadım yardımcı olursanız çok iyi olur. Aşağıdaki sürümlerde güncelleme yapan arkadaşlar ne tür hatalar alıyor yazarsanız memnun olurum.

Ben de aynı anakartı kullanıyorum.Sizde de biosa girememe sorunu var mı.Boot ekranını atlıyor.Yani biosa girmek için şu tuşa basın yazan ekranı.Sorun Asus Tuf x670e wifi anakartta da vardı.İade alıp bu anakartı aldım.Aynı durum bu anakartta da var.Sıkıntısı nedir anlayamadım.

Açılışta UEFI BIOS diyor ise girmiyor bende de öyleydi ve hızlı açılıyordu. Bilgisayar açık iken Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlat seçeneğine basın. Gelen menüden sorun gider > gelişmiş seçenekler > UEFI donanım yazılımı ayarları deyip girebilirsin. BIOS güncellerseniz o yazılar geri gelir ama biraz geç açılır.

B650 Carbon var bende de bir önce ki beta olmayanı kurdum. Hızlı açılır iken biraz geç açılıyor o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…