MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi vs ASRock B650e Steel Legend Wi-Fi

Normalde kararımı çoktan vermiştim ASRock olan modeli alacaktım. Fakat bugün vatan da bu MSI modeli 10bin TL'ye düştüğünü gördüm. Alacağım ASRock ise 11bin TL. Fakat şöyle bir durum var ben genel olarak RGB ve tasarıma ilgiliyim yani ASRock olan model benim daha çok ilgimi çekiyor hatta MSI modelinden daha fazla çeşitlilik sunuyor. Ekran kartı tutacağından tut RGB aydınlatmalara kadar gayet şık duruyor yani neredeyse bayıldım. Fakat MSI olan modelde fena durmuyor ama bu modelde RGB var mı yok mu anlayamadım. Asıl soruma gelecek olursak aralarında ciddi performans farkı var mıdır? Soğutma olsun, desteklediği teknolojiler olsun vs.

Kullanacağım işlemci: AMD Ryzen 7 7800x3D.
RAM: XPG Lancer 2x16 GB 6000MHz CL30.
Ekran kartı: ASUS ROG STRIX 6750XT.

Eline geçmişken para MSI alacaksın keyfine bakacaksın.

Ya hocam arasında teknik olarak bir fark var mı yok mu onu soruyorum. Ben görselliğe önem veriyorum daha çok bu MSI modelinde muhtemelen RGB falan yok. Eğer aralarında ciddi bir fark yoksa ASRock olanı alacağım çünkü en ısındığım anakart o.

Ya hocam arasında teknik olarak bir fark var mı yok mu onu soruyorum. Ben görselliğe önem veriyorum daha çok bu MSI modelinde muhtemelen RGB falan yok. Eğer aralarında ciddi bir fark yoksa ASRock olanı alacağım çünkü en ısındığım anakart o.

Neden ısınıyorsun kardeşim? B serisi ve daha pahalı. Alınması için bir sebep yok. Aksine alınmaması için nedenler. Var. MSI alın.

Şu modele bak.

Sırf RGB aşkı için ASRock alınmaz canım hocam.

Beğenmediğiniz ASRock anakartın soğutma kalitesine baktınız mı? MSI B650 serisinde batırdı. ASRock şu an F/P olarak en iyisi. 12.500 TL'ye satılan MSI B650 Carbon Wi-Fi 63 derece ASRock ise 62 derece. ASRock 8.500 TL. 4.000 TL fiyat farkını niye verelim? İki anakart yerinede X670e Pro RS alınır.

Desktop Screenshot 2024.08.27 - 00.02.12.90.png

Aynı modelin B650 Gaming Plus versiyonu 81 derece. Fiyatı daha birkaç gün önce 8.500 TL idi ASRock parasına satılıyordu. Hep şişirme fiyatlar.

Desktop Screenshot 2024.08.26 - 20.58.23.95.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı