MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi vs ASRock B650e Steel Legend Wi-Fi

Fiyat olayını sen yanlış anladın. Fiyata tabii bakılır ama gidip değerinde satılmayan gereksiz yüksek fiyat ile satılana bakmaman gerekiyor. Satıcı yüksek fiyat diye o anakarta daha iyi diyemezsin.
MSI Pro X670-P Wi-Fi üzerinden gittim evet ama Tomahawk testte yok. Testte yoksa sana nasıl Tomahawk üzerinden kaynak atabilirim? Tomahawk daha iyi X670-P Wi-Fi'den. ASRock Pro RS ve Steel Legend yerlerde ama pg lightning iyi bir derece almış. Şimdi pg lightning Steel Legend'den daha iyi bir anakart mı oliuor?

Haklısın Gigabyte'ta alınmaz ASRock'ta alınmaz. MSI varken kim bunlar. Kolay gelsin.

Haklısın Gigabyte'ta alınmaz ASRock'ta alınmaz. MSI varken kim bunlar. Kolay gelsin.

Yazı tutumum için kusura bakmayın. Bu bütçede daha iyisi varsa önerin. Bana göre bu bütçede en iyisi MSI X670E Tomahawk Wi-Fi. Gigabyte'ı sürekli versiyon çıkarttığı için sevmiyorum. Kendim Gigabyte anakart kullanıyorum. Aynı anakarta 4 farklı versiyon çıkartıyor Gigabyte. X670e Aorus Elite AX'in 4 farklı versiyonu var.

Yazı tutumum için kusura bakmayın. Bu bütçede daha iyisi varsa önerin. Bana göre bu bütçede en iyisi MSI X670E Tomahawk Wi-Fi. Gigabyte'ı sürekli versiyon çıkarttığı için sevmiyorum. Kendim Gigabyte anakart kullanıyorum. Aynı anakarta 4 farklı versiyon çıkartıyor Gigabyte. X670e Aorus Elite AX'in 4 farklı versiyonu var.

Sizde kusura bakmayın tutumum için. Bu bütçede ne alırsan al problem çıkmaz zaten. Boş verin hangisi hoşuna gidiyorsa onu alabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı