Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.118 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #11 Machvins dedi: MSI Z690 A-PRO DDR4 da yoktu hocam sanırım, onda çalışıyordu fakat. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz anakartta uyumlu sanırım ama bu anakartta uyumlu değil.
Machvins dedi: MSI Z690 A-PRO DDR4 da yoktu hocam sanırım, onda çalışıyordu fakat. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz anakartta uyumlu sanırım ama bu anakartta uyumlu değil.
myedyz Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 350 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #12 Einstein dedi: Onu bilmiyorum. Durum böyle. Aynı değil. Genişletmek için tıkla... Ah evet hocam ben başka birsey anladım
Einstein dedi: Onu bilmiyorum. Durum böyle. Aynı değil. Genişletmek için tıkla... Ah evet hocam ben başka birsey anladım
Machvins Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 1.009 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #13 Z690 Anakarta baktım onda da tek çentik. Yani bunda uyumsuz değil mi hocam üzüldüm eski yadigardı tüm çalışma dosyalarım resimlerim ondaydı.
Z690 Anakarta baktım onda da tek çentik. Yani bunda uyumsuz değil mi hocam üzüldüm eski yadigardı tüm çalışma dosyalarım resimlerim ondaydı.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.118 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #14 Machvins dedi: Z690 anakarta baktım onda da tek çentik. Yani bunda uyumsuz değil mi hocam üzüldüm eski yadigardı tüm çalışma dosyalarım resimlerim ondaydı. Genişletmek için tıkla... O anakart SATA veriyolunu destekliyor sanırım ondan olabilir. Yine de yanlış bilgi vermeyelim. Uyumlu dönüştürücü varsa belki çalıştırabilirsiniz.
Machvins dedi: Z690 anakarta baktım onda da tek çentik. Yani bunda uyumsuz değil mi hocam üzüldüm eski yadigardı tüm çalışma dosyalarım resimlerim ondaydı. Genişletmek için tıkla... O anakart SATA veriyolunu destekliyor sanırım ondan olabilir. Yine de yanlış bilgi vermeyelim. Uyumlu dönüştürücü varsa belki çalıştırabilirsiniz.
Machvins Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 1.009 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #15 Einstein dedi: O anakart SATA veriyolunu destekliyor sanırım ondan olabilir. Yine de yanlış bilgi vermeyelim. Uyumlu dönüştürücü varsa belki çalıştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BIOSa baktım hocam M.2 Slot 3 takıp Otomatikden 3. Seçeneği seçip deneyeceğim olmazsa artık şuanki SSD yi bölüp kullanırım artık. Bunuda başka bir PC takıp dosyaları alırım. @Teacher80 Dosya Ekleri WhatsApp Image 2025-01-14 at 21.21.47.jpeg 227,4 KB · Görüntüleme: 24 Son düzenleme: 14 Ocak 2025
Einstein dedi: O anakart SATA veriyolunu destekliyor sanırım ondan olabilir. Yine de yanlış bilgi vermeyelim. Uyumlu dönüştürücü varsa belki çalıştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BIOSa baktım hocam M.2 Slot 3 takıp Otomatikden 3. Seçeneği seçip deneyeceğim olmazsa artık şuanki SSD yi bölüp kullanırım artık. Bunuda başka bir PC takıp dosyaları alırım. @Teacher80