F fercansaiz Femtopat Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar bilgisayari taze kurdum. Hangi BIOS ayarlarini yapmam gerektigi hakkinda bir video bulamadim. RAM'lerin ayarini yapabildim sadece. Böyle minik bir kilavuz var midir mutlaka yapilmasi gerekenler hakkinda? Teşekkürler.
Arkadaşlar bilgisayari taze kurdum. Hangi BIOS ayarlarini yapmam gerektigi hakkinda bir video bulamadim. RAM'lerin ayarini yapabildim sadece. Böyle minik bir kilavuz var midir mutlaka yapilmasi gerekenler hakkinda? Teşekkürler.
Çözüm GFYT 13 Mayıs 2025 Merhaba, XMP ayarı sonrası aslında yapmanız gereken pek bir ayar yok. Yine de video ile kontrol edebilir, fikir alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba, XMP ayarı sonrası aslında yapmanız gereken pek bir ayar yok. Yine de video ile kontrol edebilir, fikir alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 13 Mayıs 2025 #2 Merhaba, XMP ayarı sonrası aslında yapmanız gereken pek bir ayar yok. Yine de video ile kontrol edebilir, fikir alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Merhaba, XMP ayarı sonrası aslında yapmanız gereken pek bir ayar yok. Yine de video ile kontrol edebilir, fikir alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et