MSI X99S Gaming 9 mu ? ASUS X99 Deluxe mü ?

Temel derin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar haftaya anakart ve işlemci alacağım, anakart olarak kesin ve net bir karar ile ASUS X99 Deluxe düşünüyordum fakat tesadüf eseri MSI'ın gaming 9 serisi ile karşılaştım fiyatları hemen, hemen aynı aralarında sadece 20,30 lira oynuyor araştırsam detaylı olarak daha ucuzada bulurum fakat MSI'ın özellikleri daha fazla gibi geldi bana, canlı oyun yayını olsun tek tuş ile OC olsun ama benim için önemli olan PCI-E slotları MSI'ın sitesinde bu slotlara baktığımda 5 tanesinin de x16 destekli olduğunu gördüm bu doğru mu ? ASUS X-99 Deluxe de sadece 2 tanesi x16 desteklityor.Sizce hangisini alayım ?

Karar verdim MSI alacağım arkadaşlar.

4 kanal 16x slotu olması şimdilik pek birşey ifade etmiyor, piyasada şuan varolan i7 extreme işlemciler bile 40 band hızında buda 2 x x16 + 1 x8 eder. Skylake işlemciler çıkınca belki olabilir. Asus'un 2011 v3 soketlerde özel bir çalışması var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu incelemeyi izlemenizi tavsiye ederim.

Hocam o videoları çok izledim ben, technopat'ın kafa ayarı videoları hariç tüm inceleme videolarını izledim. Sen olsan ne yapardın hocam bana bunu söyler misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…