MSI X99S MPOWER Intel X99 Soket 2011V3 DDR4 anakart fiyatı neden ucuz?

Daha fazla  
Şimdi bu anakartın fiyatının 800 küsür olmasının nedeni ne? DDR4 olması yeni nesil oluşturmasına rağmen DDR3 bazı anakartlar daha pahalı. Bu anakartı aldığımı düşünelim DDR4 ramler pahalı olduğu için mi anakartın fiyatı ucuzluyor yoksa işlemci uyum sorunu olduğu için mi? Her türlü LGA 2011 işlemci ve DDR4 yeni nesil demek DDR3'ün bitmesi demekken yani kısacası millet bu anakart neden ucuz ve insanlar neden bunu almak yerine ddr3 destekli anakartlara daha fazla para veriyor? Sorular sorular...

Son düzenleyen: Moderatör:
640TL'ye de X99 DDR4 anakart var, neden bu kadar şaşırdınız?

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=103779

Ayrıca DDR4 destekli işlemcinin fiyatını gördünüz mü?

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/intel-core-i7-5820k-330ghz-up-to-360-ghz-lga2011-v3-islemci.aspx

Onun yanında çerez olarak anakarttan pahalı bir DDR4 RAM fiyatını da görün isterseniz

http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-16gb-4x4gb-value-ddr4-2133mhz-cl15-12v-ouad-kit-ram.html

Bu 3 ürünün toplamı 2520TL ediyor. Söyleyin şimdi, neresi ucuz? Millet 2500TL'ye canavar gibi DDR3 sistem topluyorken, neden DDR4?

DDR4 fiyatları 2016'ya kadar anca iner.

Yani olay anakart değil onu tamamlayan bileşenlerde diyorsunuz. Bende diyorum ne iş. Şöyle bir bakınca zaten yukarda yazdım hani ramlerin fiyatları falan anakarttan daha pahalı. İlginç bir durum ama. Geleceğe yönelik yeni nesil bir anakart mı almalıyız yoksa ddr3 destekli eskiye gidecek bir kart mı? Bence gereksiz bir anakart gibi geliyor. Erken piyasaya çıkmış gibi yani.

Arkadaşlar peki şimdi 1-2 yıla bitecek bir anakart mı alınmalı yoksa geleceğe yönelik yeni nesil anakartı alabilmek için 1-2 yıl beklemek mi? Kafa gitti ya.

DDR3 alacaksın elbette. DDR4 ülkemizde anca 2016'da düzgünce iner. Ayrıca DDR4 alman mantıksız olur, zira Soket 2011 ve oyun için tasarlanmadı. Tamamiyle render ve server işlemleri için.

@Silinen üye oyun için tasarlanmadı gibi saçma bir laf var mı 6 cekirdeği efektif kullanabileceğin oyun yok veya pahalı, 4790k da oyun için aynı şeyleri verecek desen anlarım da göre nde xeon'lardan bahsediyoruz zannedecek. Bir de tamamıyla yazmış sanki eline 5960x geçse yok ben intel mühendislerine karşı gelemem bu oyun için tasarlanmadı mı diyeceksin? Çok ezbere konuşuyorsun görüyorum diğer yazılarını da.

Ezbere konusup konusmamam hicbirinizi ilgilendirmez. Yaklasik 2. ayimi dolduruyorum ve gordugun gibi mesaj sayim 2900'e dayaniyor.

Bu ne demek oluyor, bilir misin? Insanlara yardim etmeyi seviyorum, onlarin sorunlari bende de varmis gibi ugrasip, yardimci oluyorum.

Bu konuyu acmak istemem fakat elestirmeden once mesaj sayina bakmani oneririm. Zira 50+ mesaj sinirini bile gecemeyen bir kullanici, hatta daha 1. ayini dolduramayan bir kullanici keyfe keder elestiriler yapiyor.

Senin gibi ukala, gereksiz, ustun gormeye calisan insanlarin yazdigi bu mesajlari inan kaale almiyorum, belirteyim.

Madem bu kadar ezber konusuyorum, bos mesajlar atacagina insanlara yardimci ol, elestiri yapma. Belki o zaman milleti elestirme hakkina sahip olursun.

Ünlü Türk düşünür log'un sözüyle bu durumu açıklayayım. "DDR5 çıksın da DDR4 alalım."

Yani DDR4 ülkemiz için şu anda erken.

güzel mantık

Fikirlerin önemli Neutral, arkadaşların her türlü fikri saygı içeresinde değerlidir tabi. Haklısın bence de sanırım 2011 soket biraz fazla gibi gelecek, ama işte hani en iyi pc yapma fikri bu sayede güme gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…