Lumos Kilopat Katılım 12 Nisan 2018 Mesajlar 176 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2020 #1 MSI'ın yaptığı B550 anakart alımlarında verilen Steam cüzdan kodlarindan 20 dolarlık olanlar Steam'da hata veriyor kullanamıyorum. Acaba başka bir yerde mi kullanmam gerekiyor? Dosya Ekleri chrome_T7I5noW2R8.png 8,6 KB · Görüntüleme: 111 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2020
MSI'ın yaptığı B550 anakart alımlarında verilen Steam cüzdan kodlarindan 20 dolarlık olanlar Steam'da hata veriyor kullanamıyorum. Acaba başka bir yerde mi kullanmam gerekiyor?
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 11 Ağustos 2020 #2 Sitesinde linki var, farkı bir yerden yükletiyor. Verdiği kodlar 4'er haneli olması lazım. Biz normalde 5'erli giriyoruz.
Sitesinde linki var, farkı bir yerden yükletiyor. Verdiği kodlar 4'er haneli olması lazım. Biz normalde 5'erli giriyoruz.
Lumos Kilopat Katılım 12 Nisan 2018 Mesajlar 176 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2020 #3 berkingbad dedi: Sitesinde linki var, farkı bir yerden yükletiyor. Verdiği kodlar 4'er haneli olması lazım. Biz normalde 5'erli giriyoruz. Genişletmek için tıkla... Verdiği 10 dolarlık kodu normal kullanabildim 5 haneli ve 3 ayrı bölüm şeklindeydi. Sitesinde tam olarak neyin linki var?
berkingbad dedi: Sitesinde linki var, farkı bir yerden yükletiyor. Verdiği kodlar 4'er haneli olması lazım. Biz normalde 5'erli giriyoruz. Genişletmek için tıkla... Verdiği 10 dolarlık kodu normal kullanabildim 5 haneli ve 3 ayrı bölüm şeklindeydi. Sitesinde tam olarak neyin linki var?