MSI yazısı gelip ekran bir anda gidiyor

kubewlagen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, hayırlı bayramlar. Bilgisayarımı çalıştırdığım da güzel bir şekilde çalışıyor monitöre MSI yazısı geliyor ve pat bir anda kapanıyor ekran, ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor. 2 RAM kullanıyorum ikisini de tek tek denedim fakat yine aynı. Ekran kartsız çalıştırdım yine aynı. RAM slotlarına vb. yerlerde kurşun kalem gezdirdim yine aynı. Ne yapsam çalıştıramadım yardımınıza ihtiyacım var (bu sorun yayın izlerken bir anda ekran karardı yine, TV'ye bağlamayı denedim yine aynı şey)

BIOS'a girebiliyor musunuz? Flash ile formatı deneyin BIOS Update sırasında bir şey yaptıysanız ondan kaynaklı olabilir veya monitör üzerinden HDMI VGA geçiş deneyin.

Evet hocam BIOS'a girebiliyorum, fakat ekran o kadar çok kararıyor ki hiçbir şey görünmüyor.

Peki kabloda sıkıntı olmadığından emin misin iyice takılı olduğundan emin ol dönüştürücü kullanıyorsan problem ondan kaynaklı olabilir farklı bir bilgisayarda denemen gerek yoksa sorunu anlamak zor.

Peki kabloda sıkıntı olmadığından emin misin iyice takılı olduğundan emin ol dönüştürücü kullanıyorsan problem ondan kaynaklı olabilir farklı bir bilgisayarda denemen gerek yoksa sorunu anlamak zor.
Hocam dönüştürücü kullanıyorum evet. TV üzerinde denedim fakat yine aynı problem oldu. Kablolarıda iyice kontrol ettim bir problem göremedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı