MSI yurt dışı alışveriş deneyimi

YugiPeeK

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Uçak Teknisyeni
merhaba arkadaşlar, öncelikle başımdan geçen olayları anlatacağım ve MSI yurt dışı tarafından sorunuma çözüm oldular eğer çevrenizde yakınlarınızda MSI markası ile sorun yaşayan var ise gönül rahatlığı ile MSI yurt dışı ile iletişime geçerek yardım isteyebilirler.

Yaşadığım olay Vatan Bilgisayar ile msıservıspoınt:
MSI Armor serisi RX570 ekran kartı almıştım Vatan Bilgisayar'dan yaklaşık 1.5 yıl sonra coil whine sesi gelmeye başlamıştı ve sonrasında bayağı yükselmişti bu ses bende Vatan Bilgisayar'a götürdüm onlarda MSI servispoint'e gönderdiler. MSI servispoint'te normal teknik servis gibi bir oyunda testini yapıp ekran kartının sıkıntısı yok yazılıp tarafıma göndermişler bende eve gittim videosunu çektim o sesin nasıl rahatsız ettiğini sonrasında tekrar Vatan Bilgisayar'a gidip oradaki temsilciye videoyu gösterip dinlettim bu ürün sıkıntısız mı dediğimde MSI servispoint i gömdü orada onlar her müşteriye aynısını yapıyorlar ürün sıkıntılı yapacak bir şey yok fakat MSI Türkiye'ye üye olup onlara yaz belki yardımcı olurlar dedi ben o günde gönderdim yine aynı şekilde bir çözümü olmadı.

https://bit.ly/3hHodsr
bu linkten üyeliği yaparsanız sevinirim herhangi bir ödül almayacağım sadece Gold seviyesine ulaşmak istediğim için kazanç yoktur benim tarafımda bilginize girdiğinizde göreceksiniz amacım artık MSI markası ile alışveriş yapıyor olmam ve bu yaşadığım olaydan dolayı önceliğim MSI oldu 100-300 daha fazla vermek tercihimdir. En sonki kara cuma alışverişlerim gibi neyse devam ediyorum.
MSI'a üyeliğim ve gerçek ilgiyle müşteri hissettiğim olay:sistem üzerinden MSI yurt dışı ile iletişime geçtim MSI Türkiye yardımcı olmamıştı ne yazık ki ürünü geri almamak için arızalı ürünü arızasız olduğuna inandırmak istemişti ürünümle ilgili coil whine sesiyle ilgili sorunumu anlattım ve onlarda benden daha iyi yardımcı olabilmek için video istediler. Yaşadığım sorunu anlattılar coil whine bu seride nadirde olsa yaşandığını çözümü olmadığını belirtiler. Bu yüzden bu sesi gidermek ya da azalmak için birkaç işlemden bahsedildi ve görselleriyle anlattılar bende bu işlemleri uyguladığımı yine ses azalmadığını belirttim.

Onlar da teknik servise gönderin değişimi yaptırmamı istediler.
Bu olaydan sonra msıservıspoınt ile iletişime geçtim bana görüşmemi SS olarak istediler bende ilettim bana yaptıkları geri dönüş ise MSI Türkiye ile görüşmediğimi MSI yurtdışıyla görüşmüşsünüz önceden telefonda dedikleri gibi video atalım size diyorlardı MSI yurt dışı ürünü kontrol etmeden msiservispoint'e vermiş olduğu talimatla sonuca bağlandı.
Ben bu olaydan sonra bu yaptıklarını MSI yurtdışına yazdım ve bir gün sonraydı galiba MSI servispoint mail ile bize gönderin değişimi yapalım dediler. Bende gönderdim sonrasında yine MSI yurtdışına yazdım ürünün değişimini yapacaksınız fakat yine aynı sorunla yaşama ihtimalim var bu yüzden üst model ile değişim yapabilir miyim şeklinde talepde bulundum onlarda bu konudada yardımcı oldular.

MSI Armor X RX570 8 GB ekran kartını verip MSI Gaming X RX5700 XT ekran kartı için 1400 civarı bir para ödedim ekran kartının işlemli bir ürün olmadığını sadece iade alınan ürün olduğunu bilgisini verdiler 5 aydır RX 5700 XT ekran kartını kullanıyor kardeşim ve sorunsuz bir şekilde.

Yani kısaca MSI markası ürünün arkasında duruyor Türkiye'de Vatan Bilgisayar, msıservıspoınt ya da MSI Türkiye bana yardımcı olamamışken MSI yurt dışı direkt olaya el attı ve her zaman yardımcı oluyor benimle. Yazışmalarımından kısa özeti ise bu.

not: umarım birilerine yardımcı olabilirim, bu postum sonucunda yardımcı olabildiklerim olur ise cevap yazarlarsa sevinirim sonuç olarak yardımcı olduğumu bilmek isterim. Benim ekran kartının değişimi 2.5 yıl garanti süreci geçtiği halde yapıldı yani üst model değişimden sonra 6-7 aylık bir garantisi kalmıştı. 1-2 yıl olmuş yardımcı olmazlar şeklinde düşünmeyin hakkınız olan garanti hizmetini alabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• görüşmeler.png
    327 KB · Görüntüleme: 73
  • görüşmelerr.png
    307,9 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz uğraştırsa da sonunda tatlıya bağlanmış olay senin adına sevindim. Yazı da güzel olmuş. Kafasında soru işareti bulunan veya aynı dertten mustarip arkadaşlar için güzel bir yönlendirme olacaktır.

Amacım o, bizim buradaki vatanbilgisayardaki personel baya mağdur olan olduğu söylemişti zaten. konu başlığı yanlış olmuş MSI yurtdışı ile alışveriş yapmadım
Amacım o, bizim buradaki vatanbilgisayardaki personel baya mağdur olan olduğu söylemişti zaten. konu başlığı yanlış olmuş MSI yurtdışı ile alışveriş yapmadım
admin yanlış düzeltme yapmış sanırsam.

Ben de ilk başta okurken öyle düşünerek okudum ama zaten yazı içinde durum anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…