MSİ Z170A Gaming Killer ethernet özelliği var mı?

Osenerr

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yeni PC topladım almak üzereyim fakat okuduğum şehirde tek internet salayıcısı TTNET. Biliyorsunuz ki TTNET demek ping demek. :) Bende şunu merak ettim acaba Z170A da killer desteği var mı ? Varsa da ping konusunda bana ne kadar yardımcı olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Z170 Gaming Pro'da Killer ethernet yok, Intel i219 LAN kullanıyor.
MSI Z170A GAMING M3, M5 ve M7 modellerinde Killer ethernet var.

Son düzenleme:
Tamam teşekkürler bios güncellemesi yapma konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorsunuz herhalde ?
Bios zaten Son Sürüm galiba güncellemeye gerek duymadım. Zaten sıkıntısız çalışıyor. Ve bios güncellemek çok ciddi bir durumdur. Şuana kadar hiç bios güncelleme yapmadım hayatım boyunca. Kişisel olarak yapmanız tavsiye edilmez.

Bios zaten Son Sürüm galiba güncellemeye gerek duymadım. Zaten sıkıntısız çalışıyor. Ve bios güncellemek çok ciddi bir durumdur. Şuana kadar hiç bios güncelleme yapmadım hayatım boyunca. Kişisel olarak yapmanız tavsiye edilmez.
Öneriyorsunuz yani çok kararsız kaldım bu konuda o anakartla GIGABYTE - Motherboard - Socket 1151 - GA-Z170X-Gaming 3 (rev. 1.0) şu 2 si arasında kalmıştım ama MSİ alacam bu gidişle tasarımı özellikle M3 kısmı BMW M3 ü andırıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı