Çözüldü MSI Z170A Gaming M3 Anakartta RGB Fan

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Patriot

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Hayırlı günler arkadaşlar. Benim sorum Msi Z170 Gaming M3 anakarta Corsair RGB fanların RGB sini nasıl bağlayıp kontrol edebileceğimiz meselesi. RGB header diyolar başka başka şeyler diyolar ama net olarak birşey öğrenemedim henüz. Bu Corsair RGB fanların fan soketi haricinde birde rgb için soketi var. Corsair in kontrolcüleri olmadan yanmaz diyolar. Hadi diyelim o kontrolcülerden biri oldu onu anakartın neresine bağlayacağımı öğrenemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
MSI Z170A Gaming M3.png
Corsair ML120 Pro RGB.png
Soket 1.png
Soket 2.png

Son düzenleme:
Çözüm
Olabilir, yani senin anakartın desteklemiyor, fakat böyle fan ve RGB cihazları ile yapabilirsin.
Alacağın cihazın YouTube'de bak nasıl takıldığına ona göre tak.
Üzgünüm satan bir yer bulamadım, fakat bu tür ürünler ile kontrol edebilirsin.

Üzgünüm satan bir yer bulamadım, fakat bu tür ürünler ile kontrol edebilirsin.
Bununla olur mu dersiniz? Nasıl bir bağlantı şekli var acaba benim anakartım için?

Olabilir, yani senin anakartın desteklemiyor, fakat böyle fan ve RGB cihazları ile yapabilirsin.
Alacağın cihazın YouTube'de bak nasıl takıldığına ona göre tak.
👍
Artık destekliyor çünkü işlemciyi çıkarırken yanlışlıkla cpu yuvasındaki pinlerin üstüne düşürdüm ve büktüm bende z270 kart aldım mecbur. Gereksiz bir masraf oldu gibi ama napalım oldu bir kere...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı