MSI Z170A Gaming M3 vs M5 vs M7

ZknYildirim

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Anakart konusunda üç sorum olacak. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

1- MSI Z170A Gaming M3-M5-M7 arasında hissedilir bir fark var mı? i5 Skylake 6600K olan ve GTX970 olan bir oyun bilgisayarı için hangisi doğru tercih olacaktır?

2- Vatan'daki arkadaşlar, anakart olarak MSI Z170A-PRO 3200 MHz ürününü önerdiler. Gaming serisiyle bu ürünü kıyaslayabilir misiniz?

3- Z serisi, H serisi var. İkisinde de Gaming M3 var. Fark nedir arkadaşlar? Fiyattan ziyade, bir oyun bilgisayarında ne gibi fark yaratırlar?

Teşekkürler.

Gaming ürün almanı öneririm elbette ama yüksek O.C ile uğraşan birisi değilsen giriş seviyesi Gaming ürünler işini her türlü görürler. MSI Gaming M3, Gigabyte Z170X Gaming 3 gibi ürünleri satın alabilirsin.

H chipsetli anakartlar da oc yapılamıyor, z chipsetli anakartlar da ise oc yapılabiliyor,
pro anakart giriş seviyesi yeni nesil anakartlardır. Gaming anakartlar ise m3 m5 vesaire üzerindeki bileşenleri kaliteli ve daha fazla özellik sunan anakartlardır, ses kartı olsun killer ethernet olsun. Ben şuan z170a m3 kullanıyorum msi markalı aşırı derecede memnunum bana bir eksiklik hissettirmiyor hiç.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı