J.Reverdi Hectopat Katılım 16 Kasım 2015 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Yeni bir sistem toplamak istiyorum ama özellikle anakart konusunda kafam çok karışık. Bana şu 3 anakartın farklarını söyler misiniz? 3'ünün de fiyatı hemen hemen aynı birbirlerinden. Artısı eksisi var mıdır bunların? MSI Z170A GAMING M3 MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... MSI Z170A KRAIT GAMING MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... MSI Z17A GAMING PRO MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2015
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir sistem toplamak istiyorum ama özellikle anakart konusunda kafam çok karışık. Bana şu 3 anakartın farklarını söyler misiniz? 3'ünün de fiyatı hemen hemen aynı birbirlerinden. Artısı eksisi var mıdır bunların? MSI Z170A GAMING M3 MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... MSI Z170A KRAIT GAMING MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... MSI Z17A GAMING PRO MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası...
Winston light Kilopat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 547 Yer Aydın/Didim Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2015 #2 Hepsi güzel Gaming M3 öneririm. Edit: Bu arada şu Krait Gaming anakart çok hoş duruyor keşke benim olsa.
Hepsi güzel Gaming M3 öneririm. Edit: Bu arada şu Krait Gaming anakart çok hoş duruyor keşke benim olsa.