MSI Z170A Gaming M7 vs Gigabyte Z170X-Gaming 7?

Gigabyte anakartlar önerilmiyor, MSI Z170A GAMING M7 daha iyi bir seçenek olacaktır ve içinde hediye olarak MSI Kinzu V3 mouse var, MSI almanız daha iyi olacaktır.

Arkadaşlar vatan bilgisayara gigabyte olan kart stoğa girmiş, Thunderbolt 3 desteği olması büyük bir artı gibi duruyor ve aşağı yukarı msi anakart ile fiyatı'da yakın ne dersiniz alayım mı?

Gigabyte anakart önerilmiyor mu? Gigabyte'ın Z97 serisinde daha fazla faz ve dijital faz yapısı ile daha iyi OC ediliyordu. Z170 serisinde durum nasıl bilmiyorum ama MSI hala dijital faz yapısı kullanmıyorsa çok büyük hata yapmış olur.

msi seven biri olsamda bend eaynı iki ekran kartı arasından gigabyte ı sectım 2 hafta sonra alıyorum renk olarak bence gigabyte daha güzel duruyor tasarım ve bu arada heryerde gigabyte ın şah ını duyuyoruz nasıl kötülenir anlamadım?
ayrıca ln2 için en güzel anakartıda gigabyte üretiyor

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı