MSI Z170A Gaming Pro i4 6600K Sistem Uyumlu Mudur?

Oyun Hastası

Hectopat
Yer
Ordu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba arkadaşlar. Bir oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyorum ama daha önce hep laptop kullandığım için parça uyumundan vesaire anlamıyorum. Kendimce oluşturduğum parçalar şunlar:

DDR4 sistem kurup uzun süre kullanmak istiyorum. Yukarıdaki anakart linkinde DDR3 yazıyor, özelliklere tıklayınca da DDR4 yazıyor.
1) Bu konuda yardımcı olur musunuz ?

Bir yıl kadar sonra aynı ekran kartından alıp SLI yapma fikri de var aklımda aslında.

2) SLI yaptığım zaman 750W PSU yeter mi ?
3) Elektrik kesintilerine karşı bu UPS yeterli olur mu ?
4) Uyumsuz parça var mı ?

Edit: Konu başlığını düzenleyen yetkili arkadaş ufak bir hata yapmış, ''i4'' yerine ''i5'' yazabilir mi ricam etsem?

Son düzenleme:
GTX 970 SLI 850W PSU ile tam tekmil çalışıyor. 850W 80+ bir PSU işini görür. 120 GB SSD yerine 240 ve ya 250 GB kullanırsan 5-10 oyunu daha SSD ye kurarsın.

Z170A GAMİNG PRO DDR4 destekli. UPS hakkında bilgim yok ama yeterli gibi duruyor.

1. DDR4 RAM seçmen gerekiyor.
  2. 750W PSU yeterli.
  3. 1000VA UPS sana 600W çıkış gücü sağlayabilir. Tek ekran kartı ile bir problem teşkil etmez. Bende 1000VA kullanıyorum. Fakat ileride SLI yaptığın zaman sistem yük altındayken 1000VA yeterli gelmeyecektir.
  4. Sistemde bir problem yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı