onurirgen Kilopat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 559 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 30 Ekim 2015 #11 Aralarında bir fark olmadığı için M7 olsaydı farklı olurdu ama Pro Gaming işini görür.
B burakzeytinci Kilopat Katılım 26 Ağustos 2013 Mesajlar 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/İÜ-BM 30 Ekim 2015 #12 onurirgen dedi: Aralarında bir fark olmadığı için M7 olsaydı farklı olurdu ama Pro Gaming işini görür. Genişletmek için tıkla... kapasitör ve ses yongası farkı var demişsiniz o gaming pro(msi) ile m5 arasındaki fark için değil miydi?
onurirgen dedi: Aralarında bir fark olmadığı için M7 olsaydı farklı olurdu ama Pro Gaming işini görür. Genişletmek için tıkla... kapasitör ve ses yongası farkı var demişsiniz o gaming pro(msi) ile m5 arasındaki fark için değil miydi?
onurirgen Kilopat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 559 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 31 Ekim 2015 #13 Hayır M3.
B burakzeytinci Kilopat Katılım 26 Ağustos 2013 Mesajlar 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/İÜ-BM 31 Ekim 2015 #14 onurirgen dedi: Hayır M3. Genişletmek için tıkla... Gaming Pro ile fazla sıkıntı yaşadım, sonuçta arızalı çıktı 1 aydır boşa sıkıntı çekiyormuşum anladım fakat tekrar o kartı almak istemiyorum açıkçası. M5 fark yaşatacaksa onu alayım, M3 ile Gaming Pro aynıysa M3 almak isterim. Sizce ?
onurirgen dedi: Hayır M3. Genişletmek için tıkla... Gaming Pro ile fazla sıkıntı yaşadım, sonuçta arızalı çıktı 1 aydır boşa sıkıntı çekiyormuşum anladım fakat tekrar o kartı almak istemiyorum açıkçası. M5 fark yaşatacaksa onu alayım, M3 ile Gaming Pro aynıysa M3 almak isterim. Sizce ?
onurirgen Kilopat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 559 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 31 Ekim 2015 #15 M3 al.