MSI Z170A GAMİNG PRO vs TOMAHAWK AC

Daha fazla  
Meslek
Öğrencilik
Merhaba arkadaşlar. Ben İ5 6600K'lı, Mastercase 5'li (Yan cam da alacam.) bir sistem topluyorum ancak anakart konusunda kararsız kaldığımı söyleyebilirim. Bu 2 anakart arasında kaldım ve görünüşleri benim kasama yapacağım modlamanın renklerine uyuyorlar ve diğer marka ve modellere göre bana daha çok zevk veriyorlar. Gigabyte'in anakartları güzel ancak portların renkleri gibi ince hususlar benim için önemli. Konumuza dönecek olursak bu 2 anakart arasında kaldım ancak hangisinin OC yaptığımda daha iyi performans vereceğini, ikisi arasındaki eksileri bilmiyorum. Tomahawk bana AC özelliği olduğu için daha yakın çünkü kasamı modemden uzak yerlere koyabiliyorum ve Bluetooth kullanan birisiyim. Gaming Pro alırsam artı masraf olarak kablosuz PCI aparatı alacağım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana göre en iyisi tomahawk olacaktır hem sağlamlık açısından hemde wifi desteği var ,uzak yerlere koyacağım demişsin yani en iyi seçenek TOMAHAWK olacaktır

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı