P PcUzmanı Hectopat Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2016 #1 Merhabalar, PC topladim fakat güc dugmesine basinca acmiyor. PC'yi mecburen anakartin uzerindeki dügmeye basiyorum. Sorunu nasil duzeltebilirim? Anakartim: Msi Z170A M7. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2016
Merhabalar, PC topladim fakat güc dugmesine basinca acmiyor. PC'yi mecburen anakartin uzerindeki dügmeye basiyorum. Sorunu nasil duzeltebilirim? Anakartim: Msi Z170A M7.
H Hic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2016 Mesajlar 1.586 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2016 #2 PcUzmanı dedi: Merhabalar, PC topladim fakat güc dugmesine basinca acmiyor. PC'yi mecburen anakartin uzerindeki dügmeye basiyorum. Sorunu nasil duzeltebilirim? Anakartim: Msi Z170A M7. Genişletmek için tıkla... Power switch bağlantısını doğru yaptığınızdan ve tam olarak oturduğundan emin misiniz ? Artı 0 Eksi
PcUzmanı dedi: Merhabalar, PC topladim fakat güc dugmesine basinca acmiyor. PC'yi mecburen anakartin uzerindeki dügmeye basiyorum. Sorunu nasil duzeltebilirim? Anakartim: Msi Z170A M7. Genişletmek için tıkla... Power switch bağlantısını doğru yaptığınızdan ve tam olarak oturduğundan emin misiniz ?
6 68613 Gigapat Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.883 Makaleler 4 Çözümler 26 19 Kasım 2016 #3 Arkadaşın da dediği gibi Power Switch bağlantısında ya da Power düğmenizde problem var. Power Switch kısmına tornavida ile kısa devra yaptığınızda açılıyor mu baktınız mı ? Artı 0 Eksi
Arkadaşın da dediği gibi Power Switch bağlantısında ya da Power düğmenizde problem var. Power Switch kısmına tornavida ile kısa devra yaptığınızda açılıyor mu baktınız mı ?
H Hic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2016 Mesajlar 1.586 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2016 #4 PcUzmanı dedi: Merhabalar, PC topladim fakat güc dugmesine basinca acmiyor. PC'yi mecburen anakartin uzerindeki dügmeye basiyorum. Sorunu nasil duzeltebilirim? Anakartim: Msi Z170A M7. Genişletmek için tıkla... Kablo içinde de kopukluk olabilir onu da kontrol etme imkanınız var ise onuda kontrol edin derim. Artı 0 Eksi
PcUzmanı dedi: Merhabalar, PC topladim fakat güc dugmesine basinca acmiyor. PC'yi mecburen anakartin uzerindeki dügmeye basiyorum. Sorunu nasil duzeltebilirim? Anakartim: Msi Z170A M7. Genişletmek için tıkla... Kablo içinde de kopukluk olabilir onu da kontrol etme imkanınız var ise onuda kontrol edin derim.