MSI Z170A sisteme RTX 3080 takılır mı?

@Cemalettinbayraktar O sıvı soğutmanın adam gibi performansı olmaz zaten. Kaliteli bir hava soğutucudan daha az performans gösterir.

Normalde termal macun yılda bir kere değiştirilmeli, siz 5 yıldır ellenmedi diyorsunuz.

Kaliteli bir termal macun alınıp, güzelce temizleyip sürdükten sonra sorun kalmaz diye düşünüyorum.

Macun olarak önerim;
Drop yaşamanız gayet normal, sıcaklıktan dolayı. Yüksek sıcaklık nedeniyle işlemciden tam performansı alamıyorsunuz bile.

Hocam bir de üstüne sıvı soğutma kullanıyorsunuz muhtemelen termal macun dibine kadar bitmiş acilen yenileyin.

Şu an anlık
MSI Afterburner dışı
Farklı bir programla test yaptım
Cidden ortalık alev
İşlemci sıcaklığı dışında sanırım diğer değerler normal.

Ve bu ürünü sipariş verdim gelsin yenileyeceğim macunu.
Sıvı soğutmanın 2 tane fanı var hava üfleyen yer.
Yani dışarıdan havayı alan sıvı soğutmaya arkasındaki de egzoz görevi görüp dışarı mı atması lazım.
Yoksa iki fan da sıvı soğutmaya mı hava üflemesi lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Cemalettinbayraktar İşlemci için sıcaklık değerleri kötü. Bu şekilde kullanmayın sistemi, işlemciye zarar verebilirsiniz.

İşlemci zaten ısı değerleri yüzünden frekans düşürüyor, bu durum da drop ve performans kayıpları oluşuyor.

Macun geldikten sonra, işlemci ve soğutucu üzerinde kalan artıkları güzelce temizledikten sonra sürün.

Arkadaşlar kartı taktım sorun yok çalışıyor.
Sürücülerini kuruyorum şu an bakalım test edeceğim daha sonra
Ondan sonra çıkarım GTX 1060'ı tekrar takacağım

Dosya Ekleri

• 296307779_618396156661651_3244881229616652007_n.jpg
    163,1 KB · Görüntüleme: 28
  • 3080 1.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 27
  • 31.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…