ozi mozi Hectopat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 29 Ocak 2017 #1 Başlıkta belirtiğim iki anakarttan birini alacağım fakat ikisinin de ethernet chip setinin farklı olduğu gözüme çarptı, acaba hangisinin interneti daha hızlıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2017
Başlıkta belirtiğim iki anakarttan birini alacağım fakat ikisinin de ethernet chip setinin farklı olduğu gözüme çarptı, acaba hangisinin interneti daha hızlıdır?
PowerFulWho Hectopat Katılım 4 Nisan 2015 Mesajlar 472 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2017 #2 Eğer internet hızın iyi değilse anakarttaki modemlerden mucize bekleme. Aralarında ping farkını anlayamazsın.
Eğer internet hızın iyi değilse anakarttaki modemlerden mucize bekleme. Aralarında ping farkını anlayamazsın.
S SELÇUK X Megapat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2017 #3 MSİ'in killer ethernetli anakartını kullanmaktayım eski ASUS anakartım arasında sıfır ping farkı var. Sonuç alt yapın neyse o.
MSİ'in killer ethernetli anakartını kullanmaktayım eski ASUS anakartım arasında sıfır ping farkı var. Sonuç alt yapın neyse o.
DivineCougar Megapat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 527 Çözümler 3 Yer Kırklareli/Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tarih Öğretmeni / Web Design 3 Şubat 2017 #4 Z270 pro carbon öneririm. Dün montajını yaptım gercekten güzel kart..