Untex Kilopat Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 301 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2018 #1 BIOS'taki Game Try It nedir? Açtığım zaman 2133 MHz olan RAM 3466'ya çıkıyor fakat bilgisayarı açtığım zaman kasıyor gibi geldi, anlayamadım. Baktım bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2018
BIOS'taki Game Try It nedir? Açtığım zaman 2133 MHz olan RAM 3466'ya çıkıyor fakat bilgisayarı açtığım zaman kasıyor gibi geldi, anlayamadım. Baktım bulamadım.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 14 Ağustos 2018 #2 İşlemciye de OC yapıyorsa, otomatik OC'dur. Benim BIOS'da Game Boost var. Otomatik olarak işlemci frekansını artırıyor. Bu da öyle bir şey olabilir.
İşlemciye de OC yapıyorsa, otomatik OC'dur. Benim BIOS'da Game Boost var. Otomatik olarak işlemci frekansını artırıyor. Bu da öyle bir şey olabilir.
Untex Kilopat Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 301 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2018 #3 Yok butonu ben açıp kapatabiliyroum xmp değil yani farklı bir şey ForAnAngeL dedi: İşlemciye de OC yapıyorsa, otomatik OC'dur. Benim BIOS'da Game Boost var. Otomatik olarak işlemci frekansını artırıyor. Bu da öyle bir şey olabilir. Genişletmek için tıkla... k
Yok butonu ben açıp kapatabiliyroum xmp değil yani farklı bir şey ForAnAngeL dedi: İşlemciye de OC yapıyorsa, otomatik OC'dur. Benim BIOS'da Game Boost var. Otomatik olarak işlemci frekansını artırıyor. Bu da öyle bir şey olabilir. Genişletmek için tıkla... k