MSI Z370 A Pro vs Gigabyte Z370 HD3

İnternetten satın alın işte madem toplama alacaksanız. Teknoloji mağazalarından toplamaktansa 300-400 lira cebinize kalır.
Hocam internetten almaktansa gider bir tane teknoloji magazasindan toplarim kendim getiririm. Aklimdada kalmaz yoldayken ne oldugu, saglam gelip gelmeyecegi falan.

Kutuyu açarken video çekersiniz. Sağlam değilse iade edersiniz. Çok zor değil bunu yapmak. Kimse paranızı gasp etme derdinde değil. Neden fazladan para veriyorsunuz ki. Ben 6 farklı siteden farklı farklı zamanlarda topladım bilgisayar parçalarımı. Hepsini de internetten söyledim. 1000 lira kâr ettim. Üstelik kara cuma indirimlerine de denk geldi. Şu an parçaların piyasaya çıkışı anlamında eskimeye başlamış olmalarına rağmen hala 500 lira kâr hesaplıyorum.

Gerek yok hocam, zaten urunler yurtdisindan geldigi icin yine bi ek vergi odemem gerek herhalde. Hic ugrasamam o tur seylerle gider birinci elden kendim teslim alirim, gerek yok oyle seylere. Zaten bende sistemimi Black Friday'de toplamayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…