DarkNight_
Kilopat
Arkadaşlar 2 anakartın da iyi olduğunu biliyorum fakat sıralayacak olursak hangisi daha öne çıkar? Sebebiyle beraber açıklar mısınız lütfen?
Oncelikle tesekkurler fakat Vatan ve itopya gibi sitelerde 1000 tl'nin uzerinde o anakart. Ve sistemi toplama alacagim. Sectigim anakartlar hakkinda yorum yapar misiniz?O bütçeye yeni Z390 anakart alınabiliyorken eski Z370 alınmaz.
MSI Z390-A PRO SOKET 1151 DDR4-4400(OC) VGA DP M.2 USB3.1 ATX: Amazon.com.tr
MSI Z390-A PRO SOKET 1151 DDR4-4400(OC) VGA DP M.2 USB3.1 ATX: Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Hocam internetten almaktansa gider bir tane teknoloji magazasindan toplarim kendim getiririm. Aklimdada kalmaz yoldayken ne oldugu, saglam gelip gelmeyecegi falan.İnternetten satın alın işte madem toplama alacaksanız. Teknoloji mağazalarından toplamaktansa 300-400 lira cebinize kalır.
Z390 alabilirsiniz o fiyata. Vatanın KDV indirimini bekleyin.Arkadaşlar 2 anakartın da iyi olduğunu biliyorum fakat sıralayacak olursak hangisi daha öne çıkar? Sebebiyle beraber açıklar mısınız lütfen?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.