Msi Z370 Tomahawk BIOS Update Sonrası Açılmıyor

Daha fazla  
Az önce BIOS Update yaptım bilgisayar kendini yeniden başlattı ancak bu ekranda takılı kalıyor.

Bayağı bekledim sonra yeniden başlattım. BIOS ayarlarını defaulta çevirdim ancak yine bu ekran.
Bazen yeniden başlattığımda otomatik onarım başlatıldı diyor sonra yeniden başlat tuşu çıkıyor basıyorum yine bu ekranda kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS ayarları sonrası boot önceliği değişmiş olabilir. Mümkünse boot sırasını tekrar kontrol edin. Eğer sorun devam ederse USB üzerinden boot edip Shift+F10 ile komut penceresine gelip diskleri görüntüleyin. Uygun disk adını bulduktan sonra chkdsk /f /r /x komutu ile hata denetlemesi yapın.

BIOS update sırasında PC kapanmamıştı. Bir alt sürüme düşürdüm yine olmadı. Daha sonra otomatik onarım seçeneklerinde windowsu sıfırla yazıyordu sıfırladım ve sistem açıldı. Şu an sürücüleri baştan yüklüyorum. Benim anlamadığım BIOS update sırasında SSD neden bozuldu veya böyle bir hata oluştu?

SSD değil hocam o BIOS sürümünde bir sıkıntı vardi yüklediğinizde açılmadi devamlı reset attığınız için büyük ihtimal sistem onarıma geçti. Eski sürüme geçince düzeldi sonra açılınca sistem onarıma tekrar geçti bu birinci ihtimal ve inşallah böyle olmuştur. 2. Ihtimal ise BIOS girip çıkın sistem açılırsa sorun yok aynı şekilde donma olursa garanti ile irtibata geçin.

BIOS sürümünde sıkıntı olamaz çünkü 2 gün önce ben de BIOS güncelledim. KS ile aynı bileşenleri kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…