MSI Z370 TOMAHAWK USB portları çalışmama sorunu

Encosto

Hectopat
Yaklaşık 2 hafta önce PC toplama konusunda yardım istemiştim. En sonunda sipariş verebildim. Kasayı güzelce topladım. Anakartım MSI Z370 TOMAHAWK ama bütün bağlantıları doğru yaptığım halde kasanın üzerindeki USB girişleri çalışmıyor. Anakartın arkasındaki USB girişlerinin de sadece 1 tanesi çalışıyor. BIOS sürümü güncel. Bütün kabloları kontrol ettim hepsi doğru yerde. Ne yapsam düzeltemedim. PC'ye işletim sistemi de yükleyemiyorum klavye vb. takamadığım için. Sebebi nedir? Nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle BIOS'u sıfırlayın sadece klavyeyi takarak. Daha sonra USB bağlantılarını yaptığınız kısımlardan net fotoğraflar çekerek konuya ekleyin. Ayrıca yüklemeye çalıştığınız Windows sürümünü de belirtin.

Öncelikle BIOS'u sıfırlayın sadece klavyeyi takarak. Daha sonra USB bağlantılarını yaptığınız kısımlardan net fotoğraflar çekerek konuya ekleyin. Ayrıca yüklemeye çalıştığınız Windows sürümünü de belirtin.
BIOS'u nasıl sıfırlayacağımı söyleyebilir misiniz? Onun dışında USB bağlantılarından sadece önden gelen kasanın USB 3 girişi var. Onu da anakartın JUSB 3 girişine taktım. Resim koymayı becerebilirsem atarım birazdan.

BIOS'a girdikten sonra F6 tuşuna basın ve kaydedip çıkın.
Kusura bakmayın geç cevap veriyorum ama herşeyi denedim. BIOS pilini çıkardım taktım. Format atıp denedim olmadı. BIOS ekranında takılmalar devam etti. Bilgisayarı kapattığım zaman anakart kendini kapatmıyordu. USB portlarıda çalışmayınca MSİ ile görüştüm. 3 günlük parça neden böyle yapar diye. Üründe fiziksel bir sorun olabileceğini ve geri göndermemi söylediler. O şekilde gönderdim şu an. Teşekkür ediyorum sizede ilgilendiğiniz için.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı