MSI Z370M Gaming Pro AC intel i7-8700K OC Yapmak

C.A.R.T.E.L

Megapat
Yer
belcika
Daha fazla  
Meslek
malunen emekli
Arkadaşlar ben i3-6320 olan sistemimi yükseltmek istiyorum ama bu anakartta overlok olur mu ?
Benim su sogutma ilgimi cekmiyor. Sogutma olarak 14 cm fanlı Thermalright Macho Direct sogutucu işimi görür mü? Recep ve Ali Beyi izleyip sistem toplamıştım, bu seferde Aerocool Xpredator küp incemelerini izledim. Bu kasaya yeni sistem toplayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI CPU Boost açabilir ya da Manuel hız aşırtma yapabilirsiniz, yapmasanız da Core i7 8700K Turbo frekansları iyi soğutma ile 4.7 GHz'e kadar ulaşıyor. Daha ötesi aldığınız işlemciye ve BIOS sürümüne bağlı.

Kullanmak istediğiniz hava soğutucu 660 gram, yani çok ağır bu yüzden montajı dikkatli yapmalısınız.

Hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim.Ali bey sizden ricam,biz bilmeyen takipcileriniz için bir CPU Boost nasıl acılır,bu anakartta xmp olan ramlar nasıl overlok yapılır diye bir video cekip bizleri aydınlatabilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı