MSI Z390 anakart RAM uyum listesi

witaminsiz

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Bir anakart almayı düşünüyorum yani aldım gibi bir şey aslında. Bu anakart için RAM bakıyorum uyumlu RAM listesinde hiçbir RAM yok. Anakartı ve baktığım listenin linkini atıyorum. Yanlış listeye mi bakıyorum yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Baktığınız sayfa doğru ama Memory bölümünü tıklamanız gerekiyor. Bunun dışında alacağınız belleklerin illa ki listede olması gerekmiyor.

Baktığınız sayfa doğru ama Memory bölümünü tıklamanız gerekiyor. Bunun dışında alacağınız belleklerin illa ki listede olması gerekmiyor.

Eki Görüntüle 377051
hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Oradan seçiyorum memory by i5 vs olan sekmeyi. İşlemci i5 9600k olacak. Fakat bu listede hiç bir ram i uyumluluk listesinde bulamadım tr de piyasada satılan. Epeyce aradım. Listede olması şart değil demişsiniz yani haklı olabilirsiniz ama yine de listede olan bir ram almaktan yanaydım.

Hepsiburada veya akakce gibi sitelerin arama kısmına o listedeki kodu aratabilirsiniz. Özellikle kingston 3000 MHz veya 3200 Mhz frekanslıları bulunabilir.
Msi Gaming Pro Carbon B360 anakart ve 9600k işlemcim için 3200 MHz frekansta Kingston bulmuştum.
Bu bellekler idi:
Listedeki CMK kodlular Kingston oluyor.

benim tek bulabildiğim HX430C15PB3/16. Fakat bunun 8lik tek modül olanı alacağım şimdilik ama bunun da tek modül olan uyumluluk yok anlamadım gitti

Gskill bunu alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…