Merhabalar, bu benim ilk konum olacaktır. Hatam olursa kusura bakmayın
Yukarıdaki iki donanımın kullanılması durumunda 3200 veya 3600MHz RAM'ler kısıtlama yaşar mı? Yoksa MHz değerleri ne ise o şekilde çalışır mı?
Forumdan edindiğim bilgilere göre b serisi anakartlar, i5'ler ile 2666MHz'in üstüne çıkamıyormuş. Bu anakart ile öyle bir sorun yaşar mıyım?
Benim Ram'lerde tam 3200mhz olacaktı tam denk geldi öyleyse yani ileride 3600 veya 4000mhz upgrade yapmam bir şey ifade etmeyecek midir? Bu konuda bilgisi olan diğer üstatlarda yazar umarım
Benim RAM'ler de tam 3200 MHz olacaktı tam denk geldi öyleyse Yani ileride 3600 veya 4000MHz upgrade yapmam bir şey ifade etmeyecek midir? Bu konuda bilgisi olan diğer üstatlarda yazar umarım
Benim Ram'lerde tam 3200mhz olacaktı tam denk geldi öyleyse yani ileride 3600 veya 4000mhz upgrade yapmam bir şey ifade etmeyecek midir? Bu konuda bilgisi olan diğer üstatlarda yazar umarım
Evet o ibareyi gördüm sitesinde, ama ben OC işlerinden anlamıyorum açıkcası ve yapmakta istemiyorum. Default ayarlarda destekliyorsa benim için sorun yok aslında Yani tek bilmek istediğim 3200mhz bir ram ile bu işlemcimin bu anakart üzerinde tüm gücünü verip veremediği hocam. Değerli cevabınız için teşekkür ederim bu arada.