A akf.sslkyc Hectopat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 4 28 Nisan 2022 #1 MSI Z490 Gaming Carbon Wi-Fi serisi i5 11400F ile direkt çalışır mı? BIOS güncellemesi gerek mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2022
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2022 #2 BIOS güncellemesi gerekli. MPG Z490 GAMING CARBON WIFI MPG Z490 GAMING CARBON WIFI tr.msi.com Süleyman Yusuf dedi: BIOS güncellemesi gerekli. MPG Z490 GAMING CARBON WIFI MPG Z490 GAMING CARBON WIFI tr.msi.com Genişletmek için tıkla... Anakartınızı daha satın almadıysanız bunu düşünebilirsiniz : MSI Mag Z590 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz MSI Mag Z590 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag Z590 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
BIOS güncellemesi gerekli. MPG Z490 GAMING CARBON WIFI MPG Z490 GAMING CARBON WIFI tr.msi.com Süleyman Yusuf dedi: BIOS güncellemesi gerekli. MPG Z490 GAMING CARBON WIFI MPG Z490 GAMING CARBON WIFI tr.msi.com Genişletmek için tıkla... Anakartınızı daha satın almadıysanız bunu düşünebilirsiniz : MSI Mag Z590 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz MSI Mag Z590 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag Z590 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
A akf.sslkyc Hectopat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 4 28 Nisan 2022 #3 Aldım maalesef peki görüntü alamıyorum nasıl yapabilirim güncelleme işini açamıyorum sistemi
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2022 #4 akf.sslkyc dedi: Aldım maalesef peki görüntü alamıyorum nasıl yapabilirim güncelleme işini açamıyorum sistemi Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardımcı olacaktır. Farklı sorunuz olursa sosyalde Flashback+ nasıl yapılır diye konu açarsınız.
akf.sslkyc dedi: Aldım maalesef peki görüntü alamıyorum nasıl yapabilirim güncelleme işini açamıyorum sistemi Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardımcı olacaktır. Farklı sorunuz olursa sosyalde Flashback+ nasıl yapılır diye konu açarsınız.