Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #1 Bu iki anakart arasından hangisi? VRM, soğutma olarak hangisi daha iyi. (Dip not: İşlemcim i7 10700KF ve soğutucu Cooler Master masterlquid 360). AMD alın demeyin özel sebeplerle bana toplam maliyet çok ucuza geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2020
Bu iki anakart arasından hangisi? VRM, soğutma olarak hangisi daha iyi. (Dip not: İşlemcim i7 10700KF ve soğutucu Cooler Master masterlquid 360). AMD alın demeyin özel sebeplerle bana toplam maliyet çok ucuza geliyor.
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.974 Çözümler 48 Yer İç Anadolu 12 Kasım 2020 #2 "MPG" serisi güzeldir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 12 Kasım 2020
"MPG" serisi güzeldir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #3 İkisi de MPG, biliyorum ikisi de üst seviye anakartlar ama hangisi daha iyi?
ThePunisher90 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #4 Gaming Edge serisinin VRM'leri o kadar kaliteli değil. Carbon Wi-Fi oldukça üst düzey anakartlar arasında VRM yapısı ve soğutması olarak çok daha iyi.
Gaming Edge serisinin VRM'leri o kadar kaliteli değil. Carbon Wi-Fi oldukça üst düzey anakartlar arasında VRM yapısı ve soğutması olarak çok daha iyi.
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #5 Şimdi Reddit'e baktım Gaming edgr ile arasında SLI ve M.2 soğutucu farkı yok diyotlar. İşlemci silikonuna bağlı biliyorum ama Gaming Edge 5.2 olan Gaming Carbon'da 5, 3 olur mu? Karar veripmiştir anakart MSI MPG Z490 Carbon Wi-Fi seçilecek.
Şimdi Reddit'e baktım Gaming edgr ile arasında SLI ve M.2 soğutucu farkı yok diyotlar. İşlemci silikonuna bağlı biliyorum ama Gaming Edge 5.2 olan Gaming Carbon'da 5, 3 olur mu? Karar veripmiştir anakart MSI MPG Z490 Carbon Wi-Fi seçilecek.