MSI MPG Z490 GAMING PLUS Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz MSI Z590-A Pro Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Z590-A Pro Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.124,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Arkadaşlar, birazdan birini sipariş vereceğim. Hangisini almak mantıklı olur? 11700K ile kullanacağım.
Gaming Plus, Pro serisine göre daha iyi VRM yapısına sahip oluyor. Z590 için ise bazı yenilikler mevcut. Z490 da güncel BIOS ile 11.nesil destekliyor. Biraz zor bir karar. Benim fikrim Gaming Plus olurdu.
Gaming Plus tercih ederdim sanırım. 11. nesil ile kullanıldığında PCIe 4.0 desteği de mevcut zaten. Z490 Plus Gaming modeli ile Z490 A Pro modeli aynı VRM yapısına sahipti. Ancak Gaming Plus'ın mosfetler daha iyi. Z590'da muadiline göre ne kadar ilerleme var tam emin değilim fakat genel olarak Gaming Plus serisi daha serin çalışıyor.
MSI Z590-A Pro, canavar gibi bir anakart. MSI hem B550 hem de Z590 tarafında bu A Pro serisi için güzel bir iş çıkarmış durumda. Güncel anakartı bir tık öne koyarım.
Gaming Plus, Pro serisine göre daha iyi VRM yapısına sahip oluyor. Z590 için ise bazı yenilikler mevcut. Z490 da güncel BIOS ile 11.nesil destekliyor. Biraz zor bir karar. Benim fikrim Gaming Plus olurdu.
Gaming Plus tercih ederdim sanırım. 11. nesil ile kullanıldığında PCI-e 4.0 desteği de mevcut zaten. Z490 Plus Gaming modeli ile Z490-A Pro modeli aynı VRM yapısına sahipti. Ancak Gaming Plus'ın MOSFET'ler daha iyi. Z590'da muadiline göre ne kadar ilerleme var tam emin değilim fakat genel olarak Gaming Plus serisi daha serin çalışıyor.
MSI Z590-A Pro, canavar gibi bir anakart. MSI hem B550 hem de Z590 tarafında bu a Pro serisi için güzel bir iş çıkarmış durumda. Güncel anakartı bir tık öne koyarım.