MSI Z590 Gaming Force RGB fan bağlantısı nasıl olmalı?

Burak Kando

Kilopat
Daha fazla  
RAM
GSKİLL TRİDENT Z RGB 3000MHZ CL15
İşlemci
i7 11700K
Merhaba, üçlü set olarak Cooler Master Sickleflow 120 ARGB fan satın aldım. Başlıkta belirttiğim gibi Z590 Gaming Force anakartım var, fanların birbiri ile olan tüm bağlantısını tamamladım fakat anakartımın System fan kısmına taktığımda fanların çalışıyor ama ışıkları yanmıyor, JRGB1 kısmına taktığımda ise fanlar hiç çalışmıyor. Kutunun içerisinden halihazırda kendi kontrolcüsü çıkıyor fakat kontrolcüsünü bağlamadan bu fanları hangi porta takıp çalıştırabilirim? MSI'ın programından tüm sistemi kontrol edebilmek için kontrolcüsünü bağlamak istemiyorum, bağlasam bile yine programdan kontrol edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fan kitinden ARGB bağlantı çoklayıcı çıkıyor değil mi? İncelemelerde falan üstünkörü anlatmışlar, emin olamadım. Eğer çıkıyorsa üç fanın ARGB bağlantısını çoklayıcıya yapın, çoklayıcının boşta kalan ucunu da anakartınızdaki JRAINBOW1 veya JRAINBOW2 pinlerine yapın. 4 pinlik yerleşkede 3 pinlik bağlantı olacak, yanlış bağlama imkanınız yok gibi bir şey. Bahsettiğim portları anakartın sağ üst veya sol alt kısımlarında bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…