5 519506 Centipat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 128 21 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, PC'ye format attım ama Ethernet Driver'ı olmadığı için gözükmüyor. Telefondan indirmeyi denedim ama MSI sitesinden LAN Driver'ını indirmedi. Yardımcı olur musunuz? Anakart modeli: MSI Z590 Pro Wi-Fi
Arkadaşlar merhaba, PC'ye format attım ama Ethernet Driver'ı olmadığı için gözükmüyor. Telefondan indirmeyi denedim ama MSI sitesinden LAN Driver'ını indirmedi. Yardımcı olur musunuz? Anakart modeli: MSI Z590 Pro Wi-Fi
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 336 Yer Nordrhein-Westfalen 22 Şubat 2023 #2 Aşağıdaki siteden dosyayı telefonuna indirip bilgisayara atarsın. Intel® Ethernet Adapter Complete Driver Pack This download contains all files for version 30.4.2 of the Intel® Ethernet Adapter Complete Driver Pack for all supported OS versions. www.intel.com.tr İndirdiğin ZIP dosyasının içerisindekileri bir klasöre çıkart ve Autorun.exe ile kurulumu gerçekleştir.
Aşağıdaki siteden dosyayı telefonuna indirip bilgisayara atarsın. Intel® Ethernet Adapter Complete Driver Pack This download contains all files for version 30.4.2 of the Intel® Ethernet Adapter Complete Driver Pack for all supported OS versions. www.intel.com.tr İndirdiğin ZIP dosyasının içerisindekileri bir klasöre çıkart ve Autorun.exe ile kurulumu gerçekleştir.