timucin Kilopat Katılım 3 Haziran 2012 Mesajlar 177 Yer konya 3 Haziran 2012 #1 MSI Z77-GD65 anakartımın BIOS'unda ısı 40 derece görünüyor. CoreTemp'te 30 cıvarı. Bu fark neden olabilir? Hangisi dogrudur? Teşekkürler.
MSI Z77-GD65 anakartımın BIOS'unda ısı 40 derece görünüyor. CoreTemp'te 30 cıvarı. Bu fark neden olabilir? Hangisi dogrudur? Teşekkürler.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 4 Haziran 2012 #2 CoreTemp sürekli yanlış okumalar yapıp duruyor. Yazılımsal okumalar yerine donanımsal okumalar her zaman daha doğrudur. BIOS, donanımsal okuma yapar. BIOS ne diyorsa o'dur.
CoreTemp sürekli yanlış okumalar yapıp duruyor. Yazılımsal okumalar yerine donanımsal okumalar her zaman daha doğrudur. BIOS, donanımsal okuma yapar. BIOS ne diyorsa o'dur.
Ali Güngör Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Yönetici Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 22 Haziran 2011 Mesajlar 62.959 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İstanbul Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Profil Kapağı 1523300036 4 Haziran 2012 #3 Benzer sorular daha önce de gelmişti, "CPU-Z ile CoreTemp farklı sıcaklık gösteriyor, sebebi nedir?" diye, Burak'ın da dediği gibi BIOS haklıdır.
Benzer sorular daha önce de gelmişti, "CPU-Z ile CoreTemp farklı sıcaklık gösteriyor, sebebi nedir?" diye, Burak'ın da dediği gibi BIOS haklıdır.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 4 Haziran 2012 #4 Şuan core temp işlemci sıcaklığını 20 gösteriyor ama aslında 38 derece. Core Temp gerçekten gerçek değerler vermiyor.
Şuan core temp işlemci sıcaklığını 20 gösteriyor ama aslında 38 derece. Core Temp gerçekten gerçek değerler vermiyor.
timucin Kilopat Katılım 3 Haziran 2012 Mesajlar 177 Yer konya 4 Haziran 2012 #5 Cevaplar icin tesekkürler. Evet, ben de bi tuhaflık hissetim zaten. O zaman biosa göre ısı ayarı yapmak mantıklı..
Cevaplar icin tesekkürler. Evet, ben de bi tuhaflık hissetim zaten. O zaman biosa göre ısı ayarı yapmak mantıklı..
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 4 Haziran 2012 #6 Program güncellenmeyeli 5 ay olmuş ve RC sürümü... Bırakın böyle programlar kullanmayı... AIDA64 varken CoreTemp kimdir yahu?
Program güncellenmeyeli 5 ay olmuş ve RC sürümü... Bırakın böyle programlar kullanmayı... AIDA64 varken CoreTemp kimdir yahu?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 4 Haziran 2012 #7 MSI'ın programları ile Windows'tan da ısılara bakabilirsin. Anakart CD'sinde veya sitesinde var... MSI Control Center
MSI'ın programları ile Windows'tan da ısılara bakabilirsin. Anakart CD'sinde veya sitesinde var... MSI Control Center
timucin Kilopat Katılım 3 Haziran 2012 Mesajlar 177 Yer konya 4 Haziran 2012 #8 Recep Baltaş dedi: Program güncellenmeyeli 5 ay olmuş ve RC sürümü... Bırakın böyle programlar kullanmayı... AIDA64 varken CoreTemp kimdir yahu? Genişletmek için tıkla... Evet haklısın dogru söze ne denir Bakıyorum hemen. - - - Güncellendi - - - Burak Alkan dedi: MSI'ın programları ile Windows'tan da ısılara bakabilirsin. Anakart CD'sinde veya sitesinde var... MSI Control Center Genişletmek için tıkla... Evet bu programa da baktım ama bulamamıstım ısı göstergesini. Buldum simdi sagolasın. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2012
Recep Baltaş dedi: Program güncellenmeyeli 5 ay olmuş ve RC sürümü... Bırakın böyle programlar kullanmayı... AIDA64 varken CoreTemp kimdir yahu? Genişletmek için tıkla... Evet haklısın dogru söze ne denir Bakıyorum hemen. - - - Güncellendi - - - Burak Alkan dedi: MSI'ın programları ile Windows'tan da ısılara bakabilirsin. Anakart CD'sinde veya sitesinde var... MSI Control Center Genişletmek için tıkla... Evet bu programa da baktım ama bulamamıstım ısı göstergesini. Buldum simdi sagolasın.