Başarılı Kurulum MSI Z77 MA-G45 - Mavericks + Windows 8.1 (Dual Boot)

Selam;
Aşağıda özellikleri yazılı olan sistemime, anlatımını yaptığınız Dual Boot kurulum videosuna bakarak, yönergeleri aynen yerine getirerek, kurulum esnasında hiçbir zorluk yada takılma yaşamadan Mavericks + Windows 8.1 işletim sistemlerini kurdum.

• MSI Z77 MA-G45 anakart
  • Intel Core i5 2500k işlemci
  • 4x2 gb Corsair Vengance Ram
  • Kingston HyperX 3K SSD 120gb Disk
Kurulumdan sonra Multibeast'in son sürümünden de yardım aldım. Maverics ses kartını kendisi çalıştırabildi. Cpu'daki Hd3000 ekran kartını da Hd2000 olarak görmüştü. Bilgisayarımda bir wifi cihazı yok. Ethernet kartından da ip alamıyordu. Ben elle girdim, -bağlantı kuruldu" dedi, ama sürekli reset atmaya başladı. Akabinde ben tekrar elle düzelttim. Problem modemin DHPC'sinde de olabilir, tam anlayamadım ne olduğunu. Vakit bulunca biraz daha kurcalayacağım.
Bu sisteme bir tane de Gtx 650 eklenecektir.

Edit; Şu anda Maverics'den giriyorum. Ethernet ile ilgili sorunu çözdüm ama yeni birşey fakettim. Ekrandaki pencere ve internet slaytlarını bozuk gösteriyor. Sisteme baktım, ekran kartını hd2000 olarak görüyor. Oysa ekran kartı şu anlık hd3000. Bununla ilgili bir kext buldum fekat site bana vermek için para istiyor.. Çalışmalarım sürüyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Tebrik ederim. Ekran kartınızı da düzeltebilirseniz yönteminizi paylaşmanızı rica ederiz.

Şöyleki;
Bir önceki yapıda Windows 7 kuruluydu. Bu yapıdaki ekran kartıda Hd 6790'dı. Hd 6790'ı sistemden çıkarıp kurulumları işlemciyle gelen intel Hd3000 ile yaptım. Bugün ikinci elden Gtx 460 satın aldım. Takıp çalıştırdım, Mavericks açılışta sorunsuz çalıştı. Şu ana kadar da bir aksama olmadı. İnternetten Mavericks için ekran kartı stres testi programı arıyorum.

Apple Store'dan Garage Band uygulamasını indirdim. Elimdeki M-audio midi klavyeyi usb porta taktığım anda çalışmaya başladı. Hiç bir ayar yada sürücü vb. gerektirmedi. Midi klavye ile epey eğlendim, dalıp gittim diyebilirim.

Geekbench programına da bakacağım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı