B Bilgisayar Hectopat Katılım 29 Mayıs 2013 Mesajlar 3 31 Mayıs 2013 #1 Bu anakartı begendim, MSI Z77 MPower Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Resimdeki gibi kasa olacak. Modeli bilemedim nettende bulamadım. Anakart ssd hardisk olacak. Bütçemi aşmıyacak işlemci, ekran kartı ve ramlar olacak. Sectigim anakarta uygun bileşenleri söylersiniz sevinirim. Şimdiden yardımınız için tesekkürler. - Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Bu anakartı begendim, MSI Z77 MPower Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Resimdeki gibi kasa olacak. Modeli bilemedim nettende bulamadım. Anakart ssd hardisk olacak. Bütçemi aşmıyacak işlemci, ekran kartı ve ramlar olacak. Sectigim anakarta uygun bileşenleri söylersiniz sevinirim. Şimdiden yardımınız için tesekkürler. -
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2013 #2 Gerçekten alacak mısın ? Bilgisayardan anlamayıp ilk defa kasa modlamak isteyeni görüyorum.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2013 #3 Ön panel hariç çok güzel modlanmış bir kasa.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2013 #4 Herkes yapamaz onu. Siz onlara bakmayın, onlar bu işin ustası. Konunun kaynağını buldum burada nasıl yapıldığını göstermişler. http://forums.bit-tech.net/showthread.php?p=3227609 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2013
Herkes yapamaz onu. Siz onlara bakmayın, onlar bu işin ustası. Konunun kaynağını buldum burada nasıl yapıldığını göstermişler. http://forums.bit-tech.net/showthread.php?p=3227609