getoutonmyship Kilopat Katılım 12 Nisan 2013 Mesajlar 163 18 Haziran 2013 #1 mevsres dedi: TG3 tabii ki daha iyi, elinde varsa onu kullan. Yoksa gerek yok kendi içinde gelen macun bile yeterlidir, pek fark olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartımız aynı 26/27 haziran gibi montaj yapacağım. Rica etsem anakarta bağlanan usb-ses portlarının fotoğrafını çekip gönderebilir misin? - - - Güncellendi - - - Ömer Gündüz dedi: Pek fazla etki etmez. Push-pull'a çok gerek yok çünkü gerekli vidaları ayrı satıyor Corsair. Genişletmek için tıkla... Çok büyük bir etkisi yoksa masrafa gerek yok o zaman.
mevsres dedi: TG3 tabii ki daha iyi, elinde varsa onu kullan. Yoksa gerek yok kendi içinde gelen macun bile yeterlidir, pek fark olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartımız aynı 26/27 haziran gibi montaj yapacağım. Rica etsem anakarta bağlanan usb-ses portlarının fotoğrafını çekip gönderebilir misin? - - - Güncellendi - - - Ömer Gündüz dedi: Pek fazla etki etmez. Push-pull'a çok gerek yok çünkü gerekli vidaları ayrı satıyor Corsair. Genişletmek için tıkla... Çok büyük bir etkisi yoksa masrafa gerek yok o zaman.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2013 #2 Benim çekmeme gerek yok buyur.
getoutonmyship Kilopat Katılım 12 Nisan 2013 Mesajlar 163 18 Haziran 2013 #3 mevsres dedi: Benim çekmeme gerek yok buyur. Genişletmek için tıkla... Bu değil hocam. ön usb bağlantıları, ön ses çıkışlarını bağladığımız yerin fotoğrafını istiyorum mümkünse.
mevsres dedi: Benim çekmeme gerek yok buyur. Genişletmek için tıkla... Bu değil hocam. ön usb bağlantıları, ön ses çıkışlarını bağladığımız yerin fotoğrafını istiyorum mümkünse.
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2013 #4 Onu anakartın kitapçığından bakıp kolayca bulabilirsiniz yazar zaten minik beyaz yazılar neyin ne olduğunu anakart üstünde.
Onu anakartın kitapçığından bakıp kolayca bulabilirsiniz yazar zaten minik beyaz yazılar neyin ne olduğunu anakart üstünde.
getoutonmyship Kilopat Katılım 12 Nisan 2013 Mesajlar 163 18 Haziran 2013 #5 Ömer Gündüz dedi: Onu anakartın kitapçığından bakıp kolayca bulabilirsiniz yazar zaten minik beyaz yazılar neyin ne olduğunu anakart üstünde. Genişletmek için tıkla... Montaj konusunda en çok çekindiğim kısım. Umarım takılmadan hallederim. Takılırsam başınızı ağrıtacağım
Ömer Gündüz dedi: Onu anakartın kitapçığından bakıp kolayca bulabilirsiniz yazar zaten minik beyaz yazılar neyin ne olduğunu anakart üstünde. Genişletmek için tıkla... Montaj konusunda en çok çekindiğim kısım. Umarım takılmadan hallederim. Takılırsam başınızı ağrıtacağım
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2013 #6 Kitapçığa bakarak ta rahat bulabilirsin, ama gene de resim ekliyorum.
getoutonmyship Kilopat Katılım 12 Nisan 2013 Mesajlar 163 18 Haziran 2013 #7 mevsres dedi: Kitapçığa bakarak ta rahat bulabilirsin, ama gene de resim ekliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, çok açıklayıcı oldu Bu fazlasıyla işimi görecek.
mevsres dedi: Kitapçığa bakarak ta rahat bulabilirsin, ama gene de resim ekliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, çok açıklayıcı oldu Bu fazlasıyla işimi görecek.
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2013 #8 Q-Connector çıkıyo zaten kutudan işini iyice kolaylaştırır o...
getoutonmyship Kilopat Katılım 12 Nisan 2013 Mesajlar 163 18 Haziran 2013 #9 Fotoğrafları paylaşarak destek alırım sizlerden takıldığım nokta olursa. Teşekkürler şimdiden ...