KaanOzturk Hectopat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 175 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2014 #1 Msi Z87-G43 anakart Sapphire Vapor-X R9 280X ekran kartını görmüyor bunun sebebi ne olabilir ekran kartının ve anakartın hertürlü driverini yükledim fakat görmedi. Yardım edermisiniz arkadaşlar ? Yüklediğim Driver: SAPPHIRE VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 OC (UEFI) Not: Kurulum CD ile yapılmamıştır sistemde CD okuyucu yok fakat gerekirse takabiliriz.
Msi Z87-G43 anakart Sapphire Vapor-X R9 280X ekran kartını görmüyor bunun sebebi ne olabilir ekran kartının ve anakartın hertürlü driverini yükledim fakat görmedi. Yardım edermisiniz arkadaşlar ? Yüklediğim Driver: SAPPHIRE VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 OC (UEFI) Not: Kurulum CD ile yapılmamıştır sistemde CD okuyucu yok fakat gerekirse takabiliriz.
KaanOzturk Hectopat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 175 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2014 #2 Birde ekran kartini cıkarıp taktiğımdan beri pc onboard DVI çıkışından da görüntü vermemeye başladi. Nedeni nedir ?
Birde ekran kartini cıkarıp taktiğımdan beri pc onboard DVI çıkışından da görüntü vermemeye başladi. Nedeni nedir ?