MSI Z87 G45 tabanlı sistem

İslemcinin MHz'ini 300-500 arasi arttirmani gerektirecek islem yapacak misin? Orn: 3500MHz yerine 3800MHz.
Eger gerektirmeyecekse ve ileride de dusunmeyeceksen. Aralarindaki fark onemli degil. Zaten testler hep yakinda birbirlerine.

Oyun için O.C 5-10 FPS'den fazla performans vermez. Boşuna para vermene gerek yok.

İslemcinin MHz'ini 300-500 arasi arttirmani gerektirecek islem yapacak misin? Orn: 3500MHz yerine 3800MHz.
Eger gerektirmeyecekse ve ileride de dusunmeyeceksen. Aralarindaki fark onemli degil. Zaten testler hep yakinda birbirlerine.

Yapmam galiba. Yani oyunları ultrada oynama gibi bi takıntım yok. yani şöyle zorliyim burdan yükseltiyim gibi bi takıntımın olmayacağını sanıyorum. Aralarında 130 lira fark var. Bazıları oc yapmasan bile çeşitli farklılıklarının oldugunu belirtmişlerdi. tabi doğruluğu tartışılır. Ya aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum açıkçası. Para tuzağu gibi ama illa düşücem galiba bu tuzağa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…