J Javadov! Hectopat Katılım 14 Ocak 2014 Mesajlar 231 Makaleler 1 12 Nisan 2014 #1 Selam akadaşlar msi z87 mpower max kullanıyorum dün OC Genie ile 4770k'nı 4.2ghz çıkardim prime95 ile test yaparken 2-3 dakika sonra mavi ekran aldim sizce bu normal mi? Bu arada cooler master hayper 412s soğutucusunu kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2014
Selam akadaşlar msi z87 mpower max kullanıyorum dün OC Genie ile 4770k'nı 4.2ghz çıkardim prime95 ile test yaparken 2-3 dakika sonra mavi ekran aldim sizce bu normal mi? Bu arada cooler master hayper 412s soğutucusunu kullanıyorum.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 12 Nisan 2014 #2 Prime95 testine dayanmıyorsa o hızlara çıkmayın. Normal bu. Soğutma yetmediği için hata veriyor. Siz test yaparken sıcaklık değerlerinede bakın. Artı 0 Eksi
Prime95 testine dayanmıyorsa o hızlara çıkmayın. Normal bu. Soğutma yetmediği için hata veriyor. Siz test yaparken sıcaklık değerlerinede bakın.
Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 12 Nisan 2014 #3 Sıcaklığa göre. 4.2 ghz ne yapacaksınız? Artı 0 Eksi
M MertSafaOzdeMr Ziyaretçi 12 Nisan 2014 #4 İşlemcinizin hızını düşürün voltaj çok gelmiş olabilir. Soğutucunuz güzel bir soğutucu. Başka parçalarda sorun yok değil mi ? Artı 0 Eksi
İşlemcinizin hızını düşürün voltaj çok gelmiş olabilir. Soğutucunuz güzel bir soğutucu. Başka parçalarda sorun yok değil mi ?
KS KS J Javadov! Hectopat Katılım 14 Ocak 2014 Mesajlar 231 Makaleler 1 12 Nisan 2014 #5 Xəyal dedi: Sıcaklığa göre. 4.2 ghz ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Bir şey yapmiyacağım sadece merak ettim Silinen üye dedi: İşlemcinizin hızını düşürün voltaj çok gelmiş olabilir. Soğutucunuz güzel bir soğutucu. Başka parçalarda sorun yok değil mi ? Genişletmek için tıkla... Diğer parcalarım: Ram- corsair vengeance 1600mhz 2x4gb Ekran kartim Asus gtx770 Güc kaynağım - Thermaltake toughpower 750w GOLD Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2014 Artı 0 Eksi
Xəyal dedi: Sıcaklığa göre. 4.2 ghz ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Bir şey yapmiyacağım sadece merak ettim Silinen üye dedi: İşlemcinizin hızını düşürün voltaj çok gelmiş olabilir. Soğutucunuz güzel bir soğutucu. Başka parçalarda sorun yok değil mi ? Genişletmek için tıkla... Diğer parcalarım: Ram- corsair vengeance 1600mhz 2x4gb Ekran kartim Asus gtx770 Güc kaynağım - Thermaltake toughpower 750w GOLD
M MertSafaOzdeMr Ziyaretçi 12 Nisan 2014 #6 OC Genie kendisi yaptıysa sorun olmaması lazım. Bir daha test yapacak mısınız ? Artı 0 Eksi
KS KS J Javadov! Hectopat Katılım 14 Ocak 2014 Mesajlar 231 Makaleler 1 12 Nisan 2014 #7 Silinen üye dedi: OC Genie kendisi yaptıysa sorun olmaması lazım. Bir daha test yapacak mısınız ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum yaparım her halde. Cevaplarnız için teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2014 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: OC Genie kendisi yaptıysa sorun olmaması lazım. Bir daha test yapacak mısınız ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum yaparım her halde. Cevaplarnız için teşekkür ederim.