MSI Z97 Anakartta BİOS Nasıl Açılır ?

hiseyn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilgisayara format atmak ve biosu güncellemek istiyorum ama Del ve F 11 gibi tuşlara basma rağmen bir türlü Bios'u açamıyorum. Ekranda Bios'u açmak için del ya da F11 tuşuna bas diyor ama basmama rağmen bilgisayar o ekranı geçip direk olarak açılıyor. Forumlara baktım lakin problemimi çözemedim bir türlü. Windows 7 ultimate kullanıyorum ve anakartım MSI Z97.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI anakartlarda açılışta bios ekranına giremiyorsun. Bilgisayarı aç ve MSI kendi programı olan MSI Go2Bios programını çalıştırıp doğrudan bios ekranına girin.

Merak etme anlamayan biri yardım etmez zaten burada. Fast Boot açılmış olabilir. Bilgisayarı açmadan önce Delete/F11 tuşuna basılı tutun veya çok hızlı arka arkaya basın.
Bilgisayar açıldıktan sonra MSI anakartlarda klavye devreye giriyor o yüzden tepkime vermiyor açılışta klavye hocam :) Gaming 7 öyleydi bendeki. Programla girebiliyordum ve bir çok kişi bu konudan yakınıyordu maalesef.

Genelleme yapmak yanlış olur. Ben de Gaming 5 kullanıcısıyım ve PS2 portuna takılı klavyem çalışıyor açılışta. USB portlarını geç açıyor olabilir klavyeniz o portlara takılıysa.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı