Nickilenjelo Kilopat Katılım 27 Nisan 2016 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2016 #1 Msi sitesinden driver only yazan sürücüyü indirdim fakat bilgisayarımda çalıştıramıyorum. Sağ tık yaptığımda yükle yazması gerekiyor diye biliyorum ama yok. Yardımınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2016
Msi sitesinden driver only yazan sürücüyü indirdim fakat bilgisayarımda çalıştıramıyorum. Sağ tık yaptığımda yükle yazması gerekiyor diye biliyorum ama yok. Yardımınızı bekliyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Aralık 2016 #2 Sağ tıklandığında yükle seçeneği sadece INF dosyaalrında çıkar. Sürücüyü indirdim. ZIP dosyasında sürücü mevcut: Killer_network_w10_inf\KillerNetwork_v9.0._inf\Windows10-x64\Eth\e2xw10x64.inf Rehber: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sağ tıklandığında yükle seçeneği sadece INF dosyaalrında çıkar. Sürücüyü indirdim. ZIP dosyasında sürücü mevcut: Killer_network_w10_inf\KillerNetwork_v9.0._inf\Windows10-x64\Eth\e2xw10x64.inf Rehber: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nickilenjelo Kilopat Katılım 27 Nisan 2016 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2016 #3 Çok teşekkür ederim video sayesinde hallettim.