agile. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.762 Yer Bayrampasa/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2014 #31 Silinen üye dedi: Edit: Video altında adam diyor ki GTX 780 ile 4K'da adam gibi oynamak istiyorsan "texturesi" high yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Bu videoda da aynı şekil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Silinen üye dedi: Edit: Video altında adam diyor ki GTX 780 ile 4K'da adam gibi oynamak istiyorsan "texturesi" high yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Bu videoda da aynı şekil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T The Witcher Ziyaretçi 3 Haziran 2014 #32 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:14'ten başlayarak izle, adam texturese geldiğinde yanında requires 3 GB video memory yazıyor. Neyse @agile. konuyu dağıttık. Boşver...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:14'ten başlayarak izle, adam texturese geldiğinde yanında requires 3 GB video memory yazıyor. Neyse @agile. konuyu dağıttık. Boşver...
trktlh Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 71 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2014 #33 Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:14'ten başlayarak izle, adam texturese geldiğinde yanında requires 3 GB video memory yazıyor. Neyse @agile. konuyu dağıttık. Boşver... Genişletmek için tıkla... ShadowPlay ile video çektim. İlk çektiğim video 10 dakikalıktı. Baktım YouTube a yüklenmesi uzun sürüyor. Şimdi tekrar dan 2:50 saniyelik kısa bir video çektim. Yüklensin paylaşacağım.
Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:14'ten başlayarak izle, adam texturese geldiğinde yanında requires 3 GB video memory yazıyor. Neyse @agile. konuyu dağıttık. Boşver... Genişletmek için tıkla... ShadowPlay ile video çektim. İlk çektiğim video 10 dakikalıktı. Baktım YouTube a yüklenmesi uzun sürüyor. Şimdi tekrar dan 2:50 saniyelik kısa bir video çektim. Yüklensin paylaşacağım.
Phelps Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2014 #34 ultra için en az 3 gb vram istiyor yorumlarınız için teşekkürler r9 280x alıcam
trktlh Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 71 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2014 #35 agile. dedi: Bu videoda da aynı şekil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İ7 4770K + Evga Gtx780 Classified Watch Dogs Kısa Test | Technopat Sosyal Son düzenleme: 3 Haziran 2014
agile. dedi: Bu videoda da aynı şekil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İ7 4770K + Evga Gtx780 Classified Watch Dogs Kısa Test | Technopat Sosyal