Pyrex QQ Hectopat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar MSI Gaming 3 almayı düşünüyorum ama MSI Gaming 5 ile kararsız kaldım. Sizce hangisi daha iyi? +'larını ve -'lerini söyler misiniz? Şimdiden yardımınız için teşekkürler.
Arkadaşlar MSI Gaming 3 almayı düşünüyorum ama MSI Gaming 5 ile kararsız kaldım. Sizce hangisi daha iyi? +'larını ve -'lerini söyler misiniz? Şimdiden yardımınız için teşekkürler.
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 21 Ağustos 2015 #2 Rehberimize göz atabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rehberimize göz atabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MrNurova Megapat Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2015 #3 Belirtilen Kaynağa Bakmadan Yorum Yapmak @Silinen üye bu Gaming 7 ve Gaming 5 incelemesi adam Gaming 3 ve Gaming 5 sormuş
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.500 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 21 Ağustos 2015 #4 Gaming 3 te SLI imkanın yok aradaki en belirgin fark bu..
Uraniumhazee Hectopat Katılım 12 Temmuz 2015 Mesajlar 511 Makaleler 1 Çözümler 2 21 Ağustos 2015 #5 Dolar 3 liraya dayanmışken kimsenin kolayca SLI yapacağını düşünmüyorum Bence hangisi uygun fiyatsa onu al.
Dolar 3 liraya dayanmışken kimsenin kolayca SLI yapacağını düşünmüyorum Bence hangisi uygun fiyatsa onu al.
Elassar Megapat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 573 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2015 #6 @MrNurova o videoda inceleme olarak Gaming 5 ve 7'yi karşılaştırıyorlar. Ama Gaming 3'te de neler eksik neler var onuda söylüyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2015
@MrNurova o videoda inceleme olarak Gaming 5 ve 7'yi karşılaştırıyorlar. Ama Gaming 3'te de neler eksik neler var onuda söylüyorlar.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.500 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 21 Ağustos 2015 #7 Uraniumhazee dedi: Dolar 3 liraya dayanmışken kimsenin kolayca SLI yapacağını düşünmüyorum Bence hangisi uygun fiyatsa onu al. Genişletmek için tıkla... Uygun fiyat aranıyorsa H81m-p33 alınır , H81m-plus alınır. Gaming 3 ile 5 arasında çok fazla fiyat farkı yok bildiğim kadarıyla...
Uraniumhazee dedi: Dolar 3 liraya dayanmışken kimsenin kolayca SLI yapacağını düşünmüyorum Bence hangisi uygun fiyatsa onu al. Genişletmek için tıkla... Uygun fiyat aranıyorsa H81m-p33 alınır , H81m-plus alınır. Gaming 3 ile 5 arasında çok fazla fiyat farkı yok bildiğim kadarıyla...