MSI Z97 GAMING 3 Windows Kurulumu

sinemkly

Hectopat
Yer
Balçova, İzmir
Daha fazla  
Sistemi aldım, artık monitörümdende sinyal alıyorum ama sorunlar peşimi bırakmıyor SSD'ye USB'den windows 7 yükledik fakat şu anda HDD'mi göremiyorum (HDD aygıt yöneticinde var fakat Bilgisayarım menüsünde yok) ve PC normal olarak açılmıyor. Biraz bekliyor ve açılması için onayımı istiyor yani bir hata veriyor. Eğer isterseniz resimleri atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yapan arkadaş bir sürüm daha güncelleyememiş mi Bu kişileri anlamıyorum, güncellemişsin bari son sürüme güncelle.

Neyse şimdi şöyle yapman gerkli. SSD'den çıkan kablo anakartta Sata1 portuna bağlı değil, 2. olana bağlı. Sen bunu Sata1 yazan slota bağla.

HDD olan kabloyu da SSD'yi çıkardığın slot'a bağla.
-Bu resimde Lagacy +uefi olanı sadece Uefi yap.
-Boot option 1 UEFİ HDD (SSD)
-Boot option 2 HDD Seagate olanı seçeceksin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kasanın içini açmam gerekiyor yani. Gerekli kablo düzenlemelerinden sonrada biostan bu ayarları yapacağım galiba.

Sistem hızlı açılmıyor diyorsun ama bilgisayara Windows 7 kuruyorsun. Tabii ki hızlı açılmaz çünkü Windows 7'de UEFI desteği yok. Windows 7 bu anakartı desteklemiyor tam olarak. Bu sistemden tam performans almak istiyorsan UEFI 8.1 kurmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…